25 dic 2018

Últim test a Banyoles abans de festes

El passat diumenge va tenir lloc el XVII Cros de Banyoles, organitzat pel Club Natació Banyoles, al circuit del Parc de la Draga situat just a tocar l’estany. El Carlos Pérez, atleta del grup de fons, no va faltar a la cita i va fer acte de presència en un circuit molt conegut. 

El Carlos a la riba de l'estany de Banyoles

Aquesta va ser la 6a jornada del Circuit Gironí de Cros, que agrupa un total de nou proves repartides per les comarques gironines. El CAG ja ha participat en les anteriors, com el Cros d’Olot, el de Santa Coloma de Farners o el de Girona. Aquestes proves permeten disputar un cros exigent amb atletes d’alt nivell i envoltat de paisatges naturals que ofereixen paratges i escenes úniques de tardor.

Pel que fa al Club Atletisme Gavà, la secció de Fons tenia previst participar-hi però degut al capritx del calendari amb les proves de pista coberta, concentracions al CAR i altres compromisos, finalment només es va desplaçar fins a la comarca del Pla de l’Estany en Carlos Pérez.

El circuit es caracteritzava per ser bastant pla. En la seva major part era de gespa, tot i trobar també terra dura i una mica de fang. En aquestes condicions la distància a córrer era d’uns vuit kilòmetres amb un total de cinc voltes, en les que en Carlos, segons afirma, no es va acabar d’adaptar del tot i les cames no li van aguantar del tot el ritme.

El circuit del Cros vorejant l'Estany

RESULTATS DEL CAG AL XVII CROS DE BANYOLES


9a cursa – SÈNIOR M – 8.040 m (5G)
Posició
Atleta
Temps
23
Carlos Pérez Guerrero
28’31


No hay comentarios:

Publicar un comentario