Servei de Fisioteràpia

NOVAMENT DISPONIBLE DES DE SETEMBRE DE 2021
****ARA ELS DIMARTS****

Seguint la dinàmica dels últims anys, i amb la intenció d'aproximar els tractaments saludables i preventius als nostres atletes, aquest any tornem a tenir a la disposició dels socis els serveis de fisioterapeuta a càrrec de la Fisioterapeuta Gemma Cassi Padrós (gemma.cassi@gmail.com).  Aquests serveis estaran disponibles els dimarts de 17.00 a 21.00 hores. Reservar hora per a una millor gestió del servei. L'agenda està disponible en línia.

Clica per fer la teva reserva per WhatsApp.
(WhatsApp al +34 629 61 58 09)


Tarifa:
  • 3/4 d’hora: 30€:
  • 1 hora: 35€

Recorda que per poder reservar hora has de tenir una compta Gmail, si no tens o tens qualsevol altre problema envia un mail a club@clubatletismegava.com i ho farem per tu.


Gemma Cassi Padrós
Diplomada en Fisioteràpiapia
Promoció 1994 – 1997

Des de la meva infància he practicat sempre esport i concretament l'atletisme. Vinc de família per part paterna d'aquest món, el meu pare ha estat entrenador nacional d'atletisme, i he viscut sempre de molt a prop aquest esport que tant m'apassiona.

Quant a la meva experiència en el món de la fisioteràpia, ha estat des de fa més de 10 anys dins de la fisioteràpia esportiva, la qual he combinat amb tot tipus de pacients i en la realització de tallers sobre salut i benestar per a la gent gran.

El meu objectiu sempre ha estat donar una millor qualitat de vida a les persones, i això em va portar a treure'm el Màster de Coaching, el qual m'ha ajudat a millorar en la meva carrera professional per poder donar un servei molt més integral a la persona, ja que davant de la persona per mi és molt important tenir en compte els seus tres àmbits: cos, ment i emocions. És molt important quan es fa esport de forma regular, fer un treball preventiu del sistema múscul-esquelètic, evitant sobrecàrregues de forma prolongada que acostumen a acabar en lesió.