27 nov 2018

El CAG present al Cros Ciutat de Girona

Com cada any, el CAG va estar present al Cros Ciutat de Girona, puntuable en el calendari oficial, i que ens va deixar a un dels nostres atletes pujant al podi. El grup de Fons hi va assistir per seguir buscant sensacions i les coses van anar prou bé. 


El Miquel Doménech al podi del Cros 
En el que era el seu segon Cros de la temporada, el Miquel Doménech va aconseguir pujar al podi i guanyar una medalla. Va quedar 5è, però en el cros de Girona pugen al podi els cinc primers, pel que va poder esgarrapar una última plaça ben suada. El Miquel va entrar en un temps de 25"40s, a tocar de la 4rta plaça. El Miquel es segueix posant a to de cara a les properes competicions que arriben abans del final d'any.

L'Omar Yechou abans de la sortida

D'altre banda, en categoria sub-18, l'Omar Yechou va acabar en el lloc 50, amb una marca de 10"41s. L'atleta del CAG va tenir una caiguda a la sortida poc afortunada i després va anar remuntant. No obstant, el resultat va acabar essent millor del que esperava.

El Josep Cubedo preparant-se

El tercer atleta del club en assistir a Girona va ser el Josep Cubedo, que va acabar en el lloc 34 de la categoria sub-16 amb un temps de 11"16s. També ell va sortir en la zona final del grup i va anar remuntant llocs fins a fregar els 30 primers.

Els nois del Sergi Sierra segueixen agafant la forma de cara al Cros de Gavà del desembre i a les primeres competicions de Pista Coberta.

L'enhorabona a tots!

Resultats del Cros Ciutat de Girona, aquí


RESULTATS DEL CAG AL CROS CIUTAT DE GIRONA


SUB-23 PROMESA MASCULÍ

5. Miquel Doménech Villoldo amb 25"40s

SUB-18 JUVENIL MASCULÍ

50. Omar Yechou amb 10"49s

SUB-16 CADET MASCULÍ

34. Josep Cubedo Macián amb 11"16s

No hay comentarios:

Publicar un comentario