20 dic 2018

Debut del Club Atletisme Gavà a la Pista Coberta

El CAG va debutar a la Pista Coberta de Sabadell en totes les categories, en una temporada que es presenta emocionant i plena de reptes. Diversos atletes dels grups de tecnificació hi van participar i un d'ells hi va obtenir una mínima pel campionat d'Espanya.

La Maria, La Natàlia i l'Anna abans de la cursa
Gràcies a la preparació dels últims mesos, els atletes del CAG han pogut començar amb fiabilitat la temporada d'hivern en Pista Coberta.

La gran notícia del cap de setmana a Sabadell va ser la mínima aconseguida pel Manu Gómez en 200mll, que va aconseguir la seva millor marca personal en indoor, amb un temps de 23.05s. El Manu, doncs, segueix amb la bona línia de la temporada passada.

Pel que fa a les noies del grup de velocitat, la Natàlia Grau va aconseguir la seva millor marca personal en el 200mll amb un temps de 27.76s, començant molt bé la temporada. L'Anna Jiménez, també en el 200mll, va firmar una marca de 29.10s

D'altre banda, la Maria Brullas va aconseguir una marca de 27.36s, amb un excel·lent inici de temporada. Aquest any, la Maria es centrarà en les proves de velocitat. 

En tanques, l'Anna Jiménez també va aconseguir una bona marca, amb un debut d'11.02s. 

Pel que fa al diumenge, l'Iván López va patir una petita lesió durant l'execució del 60mll, malgrat que va aconseguir acabar la prova amb un temps de 7.49s.

Pel que fa a la prova femenina, la Montse Martí va començar la temporada igualant la seva millor marca aconseguida al CA Viladecans, amb un temps de 8.22s

Els resultats del control sub-18-20, aquí

Els resutlats del control absolut, aquí

No hay comentarios:

Publicar un comentario