29 oct 2018

El Carlos Pérez participa al Cros d'Olot

Diumenge passat es va donar el tret de sortida al circuit gironí de cros. Un conjunt de 9 jornades de cros de les comarques de la Selva, el Gironès, Pla de l’Estany i la Garrotxa. La primera de les 9 proves puntuables va tenir lloc a Olot, organitzat per el Club Natació Olot, al circuit dels paratges de les Tries, tot just a tocar el riu Fluvià. El Carlos Pérez s'hi va apropar per participar-hi.

La samarreta del Carlos quan va acabar el Cros
Fa anys que la prova s’ha guanyat un cert reconeixement de ser una de les més dures i exigents de tot el circuit territorial, tant per les característiques del recorregut com de l’entorn. A les condicions del terreny però, se li ha afegit aquest any el temporal de pluja i fred, que va deixar un circuit mullat i enfangat, molt inestable i fàcil de relliscar. Es trobava doncs, un cros excepcional només apte pels més experimentats en la disciplina.

El recorregut per la zona propera a la ciutat

El recorregut té el seu epicentre en el camp de futbol de terra situat a la vora del riu Fluvià. El CAG va estar representat en la categoria sènior pel Carlos Pérez, l’atleta del grup de fons, que amb prou feines va poder acabar la distància de 7,5K en unes condicions en les que no està gaire habituat.


La següent jornada tindrà lloc aquest pròxim diumenge 4 de novembre a Santa Coloma de Farners, on s’espera la participació del grup de Fons al complert i una part de l’escola.


Resultats del CAG al 23è Cros d’Olot (Memorial Miquel À. Chorrero)


23è Cros d’Olot – Sènior masculí – 7.500 mts
Posició
Atleta
Temps
16
Carlos Pérez Guerrero
32’11



No hay comentarios:

Publicar un comentario