20 feb 2018

Els nostres valents màsters als Campionats de Pista Coberta

Si recordem la setmana passada, dos dels veterans van anar al 1r Campionat de Catalunya de Llançaments d'Hivern Màster (disc, javelina, martell i martell pesat), perquè són disciplines que no es poden fer sota sostre.

Renoi, aquest no falla!

I ja vam dir que la setmana passada no vam poder treure de l'armari a l'Emiliano, que el teníem en cotó fluix per culpa d'un procés gripal, perquè encara que ell llença pes, sol tirar 'molt llarg'. Però ara tocava el Campionat de Catalunya Màster en pista coberta i el Campionat de Catalunya de Combinades.

Emilianooooooo!

Tocava improvisar, tan sols teníem en condicions a tres veterans: Toni a les combinades i Jose Luis i a l'Emiliano al Pes, tots dos amb molèsties, coses de l'edat, sobretot l'Emiliano, que s'ha passat 10 dies amb un procés gripal d'un parell de nassos. Però estrenava categoria (i pes) i no volia fallar a la seva cita amb el podi.

I no ho va fer.

Emiliano, amb un millor tir de 10.99m, va tornar a pujar al podi com a Campió de Catalunya M70, però amb el cap pensant al Campionat Màster d'Espanya que es celebra a Salamanca el 3 de març i el Campionat d'Europa Màster a Madrid del 19 de març.

Pel que fa el Jose Luís, el nostre atleta veterà intentava tornar a les bones sensacions, encara que amb molèsties a l'espatlla. A més, hem de tenir en compte que la temporada l'està centrant més al disc, però, inconformista, no va acabar content del seu rendiment, més per la marca que pel 4rt lloc.

El Toni, a les combinades, va haver d'abandonar, perquè una lesió no el va deixar participar en la prova d'alçada, no podent completar el pentatló. Una llàstima.

Un cap de setmana immillorable per la secció de llançaments del club que juntament amb els joves ha sortit rodó.

Resultats aquí i aquí

RESULTATS DEL CAG AL CAMPIONAT MÀSTER DE PISTA COBERTA

Pes Vet. (4 Kg.) MAS. PC 70-74 
1r Emiliano Moro Corral  amb 10,99m

Pes Vet. (6 Kg.) MAS. PC 50-54

4t Jose Luis Gil Egea amb 9,41m

Pentatló PC M40-45
Antonio Leon Palma
-60m.t. : 11,43
-Llargada: 4,58
-Pes: 7,83
-Alçada: AB

No hay comentarios:

Publicar un comentario