19 feb 2018

Pluja de medalles al campionat de Llançaments català

Potser són pocs, però el rendiment que arriben a donar és senzillament espectacular. Aquest passat cap de setmana, cinc dels nois del grup de Llançaments del CAG assistien al Campionat Català d'hivern a Serrahima, i el resultat no podia haver estat millor: tres medalles, dos quarts llocs i un cinquè.

El Víctor Peso al podi del Martell sub-18


I és que el grup entrenat per la Laura Redondo va posar tota la carn a la graella i va sortir victoriós. Començava el dissabte, amb els llançaments sub-16 i sub-18, amb la medalla d'or del Víctor Peso, que ja té la mínima d'Espanya, i que va aconseguir amb un llançament de 54.07m en el quart intent. Espectacular. De fet, amb el primer llançament ja tenia assegurada la medalla. Els seus rivals van quedar allunyats d'ell.

L'Elisa Verdeguer, segona al Disc


A més, el mateix dissabte, el Roger Morales tenia la difícil papereta de participar en dues proves: la javelina i el disc. Ell, expert i amb millors marques en el pes, volia agafar forces i millorar les seves marques en aquestes disciplines, i de poc no aconsegueix el bronze al disc, en un últim llançament de Pol Cos, de l'Igualada, que li va prendre la tercera plaça. Encara i així, va aconseguir la seva millor marca personal amb 38.81m

El Roger Morales en el llançament de Javelina


Durant el diumenge, les coses encara van anar millor. Tres atletes, i dues medalles. Val a dir que en una d'elles, hi participava la setena millor atleta estatal de disc junior, l'Elisa Verdeguer, i òbviament no va decebre. Va aconseguir la medalla de plata amb un llançament de 34.46m, i això, estant només a meitat de temporada, és per treure's el barret. 

A més, també el Pol González va aconseguir medalla. És va penjar el bronze en el martell sub-20 amb un llançament de 29.47m. Poc a poc, aconseguint els objectius fixats a principi de temporada.

El Pol González, medalla de bronze al martell sub-20


També hi va participar l'Ariadna Esteve, que va acabar 4rta en el concurs de disc, el mateix de l'Elisa. El seu va ser un llançament de mèrit, 32.99m, que va aconseguir en el primer intent. Tenint en compte que l'Ariadna es va incorporar de nou als entrenaments a meitat de temporada, és una gran fita.

Gran cap de setmana a Serrahima, amb bones marques i la satisfacció del treball ben fet. Els campionats estatals esperen!

Enhorabona a tots!

Resultats del dissabte (sub-16 i sub-18), aquí

Resultats del diumenge (sub-20 a Absolut), aquí


RESULTATS DEL CAG AL CAMPIONAT DE LLANÇAMENTS D'HIVERN

DISC SUB-16 MASC

Final
4. Roger Morales Cubedo amb 38.81m

JAVELINA SUB-16 MASC

Final
5. Roger Morales Cubedo amb 36.36m

MARTELL SUB-18 MASC

Final
1. Víctor Peso Keyer amb 54.07m

DISC SUB-20 FEM

Final
2. Elisa Verdeguer Momot amb 34.46m
4. Ariadna Esteve Garcia amb 32.99m

MARTELL SUB-20 MASC

Final
3. Pol González Fernández amb 29.47m





No hay comentarios:

Publicar un comentario