19 feb 2018

El Miquel Doménech en el top-20 estatal

Era l'últim esdeveniment de la temporada en Pista Coberta per al nostre plusmarquista en 800m, el Miquel Doménech, i l'objectiu d'entrar a la final era molt difícil, però el guerrer del CAG ho va lluitar fins al final. El gavanenc ha acabat 20è d'Espanya després de finalitzar tercer en la seva sèrie de les semifinals al Campionat absolut estatal.

El Miquel en el passat campionat sub-23. Foto de Teo Tovar 


El Miquel corria en la tercera semifinal, amb noms destacats com el de Daniel Andújar, que acabaria emportant-se la medalla de bronze, i la carrera va estar molt renyida. De fet, fins als últims 150 metres, els dos primers no van trencar. El gran problema va ser el ritme de la carrera: seria el més lent de totes les semifinals, el que va dificultar l'entrada del Miquel a la final. 

No obstant, el nostre atleta ho va intentar, i en un gran sprint final va entrar tercer amb un temps d'1:54.71s, lluny de la seva marca (i de la que va aconseguir en el Meeting de Barcelona) però que li va permetre escalar posicions en la taula final.

No va poder accedir a la gran final, però l'objectiu de la temporada hi va ser. La seva va ser la 20ena millor marca del campionat, per tant, podem dir que tenim un dels nostres entre els millors d'una modalitat arreu de l'estat espanyol.

Foto del Meeting de Barcelona. Miguel Romero

La temporada pel Miquel acaba amb dues medalles (or al promesa català i plata a l'absolut), un setè lloc al promesa espanyol (per centèsimes no va accedir a la final) i aquest 20è lloc final a l'absolut estatal. A més, va aconseguir el segon lloc promesa al Cros de Gavà, i altres primeres posicions en els Cros que va disputar des de novembre.

Felicitats a ell i al seu entrenador, el Sergi Sierra, per la magnífica temporada. 

RESULTATS DEL CAG AL CAMPIONAT ABSOLUT ESPANYOL

800m MASC PC

Semifinal 3
3.Miquel Doménech Villoldo amb 1:54.71s

No hay comentarios:

Publicar un comentario