14 feb 2018

Els nostres veterans al campionat de Llançaments Màster

Resulta que encara estem a l'hivern, i com tots sabeu toca la pista coberta, els llançadors de llançament llargs estan a la cova preparant l'aire lliure. Però resulta que la Federació Catalana, aprofitant que aquest any han canviat el nom de la categoria (de Veterà passa a Màster) per fer una escombrada i endreçar la casa, va i proposen fer el 1r Campionat de Catalunya de Llançaments d'Hivern Màster. Ole tu!

La pista a primera hora del matí no convidava a res de bo,
però això no frena al «veteranus».

Aquesta primera edició es va celebrar a la pista de Sabadell, la coberta no, la del costat, a la intempèrie, que tot sigui dit, per la gent de certa edat no és gaire convenient. Però tu, que aquí no van per «hòsties» i els Iaios es van posar a fer feina. L'estat de la màrfega d'alçada no convidava a bones marques, però tu, la gent està forta.

I en mig d'aquests «irreductibles Galos» hi havia dos gavanencs que van anar a fer el que podien. La cosa estava peluda perquè hi ha cada fenomen que impressiona, i veure gent amb 80 anys llençar amb aquesta fal·lera més que motiva t'enfonsa a la misèria. I a sobre eren llançaments llargs, no hi havia pes i no teníem a l'Emiliano per millorar la mitja.

Hem de reconèixer que estem fent canvis a la tècnica, de dolenta a menys dolenta, i la millora és considerable. S'ha de ser positiu, aquest any l'Aire Lliure comença al febrer, hem d'anar afinant que tenim mundial a Màlaga i pentatló a casa.

Resultats aquí

RESULTATS DEL CAG EN EL CAMPIONAT DE LLANÇAMENTS MÀSTER

Martell Vet. MAS. 40-44
5è Bernat Peso Infante amb 25.99

Disc Vet. MAS. 50-54
5è Jose Luis Gil Egea amb 27.50

No hay comentarios:

Publicar un comentario