27 ago 2020

TEMPORADA 2020-2021: OBRIM INSCRIPCIONS

 Arriba setembre i hem d'intentar recuperar la nostra «normalitat».

Els més grans han entrenat amb una certa normalitat durant l'estiu, aquests 2 mesos amb baixa afluència ens han permès depurar i actualitzar el nostre pla d'actuació per a l'arribada de setembre.

  1. Hem afegit la figura del controlador d'accés. Una persona estarà a l'inici de l'entreno per a assegurar-se que els atletes estiguin degudament equipats (kit bàsic i mascareta) i una primera desinfecció de mans inicial.
  2. Comportament en pista. Amb la pràctica s'aprèn.
  3. Hem afegit i muntat, pels mateixos atletes, una nova caseta exterior amb la idea de tenir en la pista el material de musculació i gimnàstica i així no haver d'anar a buscar-lo a l'interior. Amb això aconseguim tenir més ventilació, espai i higiene.
  4. Hem emplenat la burocràcia per a poder homologar els protocols de Seguretat i Higiene de l'Ajuntament que ens permeten, per exemple, tenir l'oficina atesa presencialment des de principi de juliol, a més de poder realitzar competicions i entrenaments reglats.

Ara arriba el temps de la resta del club, amb prudència i seny. La nostra idea era iniciar, a diferència d'altres anys, l'última setmana d'agost, primers de setembre, per diversos motius.

  • Hem de recuperar el temps perdut.
  • Els Campionats de Catalunya (i de Promoció) són al mes de setembre-octubre.

Per a això és necessari que comencem a entrenar, però aquí maneu vosaltres. Reduirem les ràtios si és possible i treballar en unitats més petites. Sempre prevalent l'espai i la seguretat sanitària. En funció de quants serem i quan us podeu reincorporar establirem un horari i prioritats.

Per això us preguem que T'APUNTIS A LA LLISTA. És igual la categoria, és igual l'especialitat, apunteu-vos. Així podrem confeccionar els grups i torns més adequadament.

De seguida configurarem els grups i us ho comunicarem, intentarem mantenir els horaris i freqüència del darrer any. Però això ens ho marcarà la situació i les mesures sanitàries del moment.