4 sept 2020

INICI DELS ENTREMANENTS

 En primer lloc donar-vos les gràcies, és complicat comunicar amb l'antelació deguda però sabem que tots tenim ganes de començar. Però tot ha de ser ordenat i segur. En un primer mail us demanàvem que ens mostréssiu la vostra disponibilitat, avui ja com molts apuntats us podem indicar quan està previst ho inicio dels primers grups. Alguns entrenadors no els teníem encara disponibles, així que hem preferit retardar-ho uns dies per a anar a sobre segur. Les premisses principals sobretot els primers dies somio:

  • Completar els requisits legals (cal portar signada la fulla de responsabilitat).
  • Introduir un horari escalonat que anirem ajustant a mesura que ens ho permeti l'accés fins a llegar al nostre horari habitual.
  • Aprendre les pautes de comportament i seguretat durant els entrenaments.
  • Els entrenaments som a porta tancada pel que els atletes es recolliran i lliuraran a la porta principal. Estem preguntant si ens permeten obrir la porta de Marató per a tenir més espai i seguretat, però ho passo serà igualment restringit.

Per a evitar les aglomeracions es prega venir 5-10 minuts abans de l'hora marcada per a vostre entreno. Tots han d'anar al seu grup d'edat, excepte els grups de tecnificació que rebran una notificació directa de l'entrenador. Amb el temps anirem ampliant serveis, això indicarà que tot va millor. Aquí teniu el quadrant:




Alguns grups, encara que heu disposat el vostre interès de començar abans però els monitors no estan disponibles encara o estan en formació.

Recordeu que tots els atletes passaran control de màscara, gel (i/o temperatura) en entrar.

Ens veiem la setmana que vinet!

-----------------------------

Us hem avisat personalment per mail als APUNTATS A LA LLISTA per confeccionar els grups i torns més adequadament.

Si encara no t'has reservat la teva plaça.....