2 may 2019

Comencen els controls d'aire lliure


El passat cap de setmana es van celebrar la segona i la tercera jornada del control sub-16, sub-18 i sub-20, i el Club Atletisme Gavà hi va participar en diverses proves. Els nostres atletes tenen ganes de fer bones marques de cara a la disputa dels seus Campionats.

L'Anna Jiménez en una foto d'arxiu
Dins del sector velocitat, la Montse Martí va aconseguir arribar a la final A dels 100 metres llisos, completant la prova setena amb una marca de 13.23s. A la final B hi va participar la Natàlia Grau, sisena, amb una marca de 13,14s, amb vent no vàlid.

L’Anna Jiménez va participar a dues proves diferents. Primer, a la final D dels cent metres llisos va obtenir una marca de 14.00s, i després va realitzar un quatre-cents metres llisos, on va quedar cinquena, amb una marca de 1:14.00s

Tant la Natàlia com l’Anna van tornar a competir el diumenge a la prova dels dos-cents metres llisos. Aquesta vegada van poder competir juntes a la final D, quedant la Natàlia primera amb una marca de 27.28s i l’Anna setena amb una marca només un segon major.

Dins el sector llançaments, dos dels llançadors més joves van fer bones marques. El dissabte, Esther Martínez va quedar segona a la prova de pes sub-18, havent llançat l’artefacte de tres kilograms a una distància de 10.84m. Diumenge va ser el torn del Roger Morales al disc, que va realitzar una competició constant, essent tots els seus llançaments en una distància similar, i quedant al final vuitè amb una marca de 31.98m.

Les jornades d’aquest control seguiran el proper cap de setmana i esperem que les evolucions de tots ells siguin igual de favorables

Felicitats a tots per les marques!

Resultats del Primer Control sub-16, sub-18 i sub-20, aquí

Resultats de Segon Control sub-16, sub-18 i sub-20, aquí


No hay comentarios:

Publicar un comentario