2 may 2019

El CAG de nou present al Campionat sub-20 català

El Club Atletisme Gavà va estar present una temporada més al Campionat sub-20 de Catalunya, després d'haver-se disputat a l'octubre i amb una nova fornada d'atletes disposats a donar el millor. Els equips masculí i femení van fregar els 100 punts en una jornada atractiva d'atletisme a l'estadi Joan Serrahima. 

El grup del CAG ahir a la Pista del Joan Serrahima
88 punts són molts si tenim en compte que només podien participar tres categories i, per tant, les opcions d'omplir totes les proves es redueixen. També ho són 85. La primera va ser la puntuació femenina (14enes per davant del CA Granollers) i la segona dels nois (11ens davant de CA Tarragona i CA Sant Just).

La competició, com sempre, es va agrupar en disciplines. Sis dels grups del club hi va prendre part (els 5 de tecnificació més el grup de cadets). Els primers en participar van ser els marxadors. El CAG presentava només a l'equip femení, amb una bona cursa disputada per la Berta Vilà, 10ena amb 30:05.87s. 

D'altre banda, cal destacar que els atletes del CAG van portar tots un crespó negre a la samarreta, en record per la trista pèrdua d'en Tegueny Rebollar, atleta del Cornellà Atlètic i ciutadà de Gavà. 

El Josep Cubedo abans del 3000mll, amb el crespó negre a la samarreta
En el fons cal destacar diverses marques. En nois seria el debut a la temporada del Dylan Silva, del grup de Fons, amb temps de 2:17.45s. També del mateix grup d'entrenament hi va anar el Josep Cubedo, fent un 3000m amb un temps d'11:00.16s. En noies, menció especial per a la Laia Campmany, que acostuma a fer aquestes proves en aquest tipus de campionats i sempre està disposada ajudar. Finalment, temps de 13:45.95s. 

A la velocitat, els atletes de l'Ivo Sánchez van donar un plus de punts amb les seves marques. Destacar com sempre el paper del Manu Gómez, tercer al 200mll amb marca de 22.59s (malgrat que va ser amb vent de +3.3). En el 100mll, el Miquel Criquet va fer la seva marca personal amb temps de 12.36s. Pel que fa al 400mll, cal destacar el paper d'un llançador, el David Ferrer, que malgrat la seva condició física destinada a les proves estàtiques, va córrer tota la pista amb un temps d'1:03.42s
En noies, la Montse Martí va córrer les dues carreres curtes, 100mll i 200mll, amb 13.39s i 28.08s, lluny de les seves marques però tot recordant que acaba de sortir d'una lesió. En el 400mll, la Natàlia Grau va aconseguir una gran marca d'1:03.32s, i s'apropa a la seva marca de Pista Coberta.

La Natàlia Grau a la sortida del 400mll 
En els salts, els cadets van agafar el testimoni. A l'alçada, el Joan Jiménez va fer 1.65m, lluny del seu millor registre però agafant forma de cara al futur. El Guilhem Goyard va saltar la llargada, amb marca de 5.31m. De la seva banda, el Triple Salt va ser per en Miquel Brescó amb una marca d'11.04s en el primer intent. L'únic atleta junior en aquesta categoria de proves va ser l'Óscar Garcia, que malgrat estar en un periode de recuperació, va voler fer el salt de Perxa amb marca de 3.00m. Pel que fa a les noies, la Laia Hernández va saltar 1.35m en alçada i la Inés Aguilera 10.39s en el Triple Salt. 

El Dylan Silva en el 800mll
A les tanques, cal destacar que algun dels atletes no estan acostumats a la disciplina. Per exemple, el Miquel Criquet, del grup Cadet-Juvenil, va voler posar-se al davant en el 110mt després d'haver corregut el 100mll, amb marca de 17.74s. En noies, l'Anna Jiménez va acabar el 400mt amb temps d'1:15.02s

Als llançaments vam poder veure les millors marques dels nostres atletes. El Víctor Peso faria dues proves, el Pes i el Martell, amb 9.92m a la primera i 47.49s a la segona, quedant tercer de la prova. En el disc, torn pel Roger Morales, amb una setena posició i 30.14m. També va participar en la javelina, amb un llançament de 39.74m, un gran registre que el va situar 4rt.  En noies, paper destacat de l'Esther Salvador, cinquena en el Pes amb 9.00m i en la Javelina, 6ena amb 23.93m. D'altra banda, l'Ariadna Esteve va aconseguir la millor posició de tot el club en el Disc, segona amb 35.26m. La Claire Goyard seria l'encarregada del llançament de martell, amb una marca de 24.95m i 8ena total. 

La Laia Campmany entre el grup del 3000mll
Per acabar, els dos relleus de 4x100m es van haver de completar amb atletes poc habituats. No obstant, cal destacar el seu esforç. El masculí va acabar primer de la segona sèrie amb un temps de 48.53s, amb l'Omar Boury, el Martí Mas, el Manu Gómez i el David Ferrer. El femení, amb la Claire Goyard, l'Ariadna Esteve, la Natàlia Grau i l'Anna Jiménez també va poder donar punts al CAG en una última cursa emocionant. 

El club dona les gràcies a tots els atletes que hi van participar i van dedicar un matí de festa per portar el nom del club als Campionats catalans

La Laia Hernández amb la seva entrenadora, la Paula Garcia

Felicitats a tots i a totes!

Fotografíes del Campionat sub-20 de Catalunya pel Jordi Lacambra, aquí

Resultats del Campionat sub-20 de Catalunya de Clubs, aquí 

No hay comentarios:

Publicar un comentario