2 may 2019

El CAG guanya una nova edició del Trofeu Promoció 'Fira dels Espàrrecs'

El Club Atletisme Gavà va organitzar una nova edició del Trofeu Promoció 'Fira dels Espàrrecs', aprofitant l'època d'aquestes típiques festes a la ciutat de Gavà, disputant un torneig contra l'AC Martorell. Al final, el CAG va obtenir la victòria final, en un matí de festivitat i moltes proves atlètiques a la Bòbila

El podi del Torneig Promoció
Quatre categories van ser les que van prendre part d'aquest torneig, que enguany arribava a la setena edició. Un gran matí amb moltes proves, on els atletes del CAG i del Martorell van gaudir amb esportivitat. Al final, 57 punts pels atletes de casa per 36 per al conjunt visitant.

Les proves de velocitat van tenir un paper destacar, amb el 100mll sub-16 o el 150mll sub-14, amb millors marques pel Martí Mas (12.4s en la primera) i pel Mario Martín (21.7s). En el 300mll la millor marca va ser pel Dani Martínez (38.2s). 

Els atletes sub-12 preparats per sortir
El 600mll, el 1500m i el 1000m van ser les més destacades de fons i mig-fons. El Rayan Marooufi seria el més ràpid en la primera, el Raúl Torres, del Martorell, el primer en arribar a la llarga distància i els 1000m cal destacar el paper del Mateo Costán, benjamí, i guanyant la prova. 

En els salts d'alçada, llarga i triple salt, el CAG va seguir tenint tot el protagonisme. l'Adrià Anento saltaria 1,28m, mentre que l'Omar Boury faria 5.09m a la llargada, una gran marca pel cadet de primer any. 

La Sonia Fernández amb els seus sub-12
En els llançaments, el guanyador de la prova de Pilota va ser l'Hugo Cazenave, molt destacat, amb 25.26m. En disc, el Martí Brullas llançaria més lluny que ningú, amb 18.13m. En javelina, el cadet del Martorell David Palos va llençar 21.95m

Pel que fa a les noies, també el CAG va tenir un paper preponderant. La Inés Aguilera i l'Anna Doménech encapçalarien les proves de 100mll (12.8s per la primera) i 150mll (21.5s per a la segona). 

En el 600mll i en el 1000mll, els papers destacats van ser de la Júlia Hurtado (guanyadora de la primera amb 1:55.6) i de la Micaela Gelabert (4:00.7s).

Un moment de la prova de 1000mll
A les tanques curtes guanyaria la aleví del Martorell Ainoa Dueñas (11.3s), però als salts, el domini tornaria a ser del CAG, amb victòries en alçada per la Lidia Mora i la Micaela Gelabert, en llargada per l'Emma Miguel (4.41m) i en triple salt per l'Anna Doménech (9.21m)

En els llançaments, la Gisela Collado guanyaria la Pilota (16.69m) i la Júlia Muñoz el Disc (14.21m). 

En total, el 80% de les victòries masculines i femenines van ser per atletes del CAG, demostrant tenir una escola forta i plena de recursos

Els més petits també hi van participar

També cal fer un esment, com sempre, als voluntaris que es van implicar perquè tot sortís rodó i fos una matinal amena i agradable

Gràcies a tots per l'assistència!


Resultats del Trofeu Promoció Fira dels Espàrrecs, aquí 

Fotografies del Torneig Promoció Fira dels Espàrrecs per Núria González, aquí

Fotografies del Torneig Promoció Fira dels Espàrrecs per Diversos autors, aquí

No hay comentarios:

Publicar un comentario