30 abr 2019

Una medalla més del Pablo Verdeguer a les Proves Combinades

El Pablo Verdeguer segueix superant els seus reptes dia a dia. A més d'aconseguir una nova medalla, aquest cap de setmana ha batut diverses marques i ha aconseguit la mínima pel campionat d'Espanya sub-23 de Proves Combinades. Tot un repte i a la vegada un mèrit arribar fins aquí

El Pablo Verdeguer tercer en el podi promesa
De bon matí, les coses ja començaven prou bé. En la prova on té més marge de millora, el 100mll, el Pablo va aconseguir marca personal amb 12.14s. A la llargada, les coses van seguir igual. El Pablo va aconseguir marca personal en un gran salt de 6.40m. En el Pes, un altre prova on millora constantment, va aconseguir la tercera posició del grup amb un llançament d'11.47m

El Pablo, que lluitava en categoria sub-23 i absoluta, sabia que per aconseguir un bon registre havia de fer marca en gairebé totes les proves. I no es va pas aturar. A l'alçada, salt d'1.82m per aconseguir una nova marca personal i continuar amb la progressió. La jornada primera va acabar amb un 400mll que li va servir per aguantar el ritme dels seus companys.

Durant el diumenge, les coses van anar igual. Al 110mt va obtenir també marca personal en aturar l'hectòmetre en els 15.88s i acabant tercer. En el 1500mll, amb marca de 4:50.84s, també va fer mmp i la competició li somreia. La medalla i la mínima estaven a tocar però havia de rematar la feina.

El Guilhem Goyard a la prova del Pes. Foto de Miquel Merino

Amb dues bones marques de javelina i Perxa i marca personal de nou al Disc (34.17m i novament tercer), el Pablo va acabar sumant 6036 punts, nou rècord per a ell i mínima pels campionats d'Espanya, a més de pujar al podi promesa com a tercer classificat.

En categoria cadet, el Joan Jiménez i el Guilhem Goyard també van participar en el seu particular octatló. Tots dos van desenvolupar un bon concurs, acabant 9è (3662 punts) i 11è (3194 punts) respectivament. A més, la Laia Hernández va participar a l'hexatló femení cadet amb puntuació de 2612 punts, acabant 11ena.

La Laia Hernández a la prova de l'alçada. Foto de Miquel Merino

Pel que fa al Guilhem, cal destacar el seu concurs al Pes (on va acabar 5è amb 10.21m) i en el 1000mll, on va acabar 6è amb un temps de 3:06.67. D'altre banda, el Joan va destacar en alçada (2on amb 1.72m), en Disc (3er amb 31.74m) i en Javelina (29.56m i 6è). La Laia, en categoria femenina, va destacar a la Javelina (6ena amb 19.80m).

Moltes felicitats a tots per la tasca feta!


Resultats del Campionat de Catalunya de Proves Combinades, aquí

Fotografies del Campionat per part de Miquel Merino aquí i aquí






No hay comentarios:

Publicar un comentario