30 abr. 2019

Els atletes de muntanya patint la Roca Negra

Aquest dissabte 27 d'abril s'ha disputat la 8a edició de la Cursa de la Roca Negra | Memorial Ricard Verge, organitzada pel Centre Excursionista Sant Boi. Amb uns 500 corredors, dues distàncies, una marxa popular i més de 80 voluntaris que vigilen que tot funcioni a la perfecció, aquesta carrera s'ha consolidat com un clàssic de la comarca des de que durant el 2011 uns bojos de la muntanya van decidir que la seva ciutat, Sant Boi, mereixia tenir una cursa com cal.

Foto amb els "curts", els de la cursa llarga ja havien marxat.
El Baix Llobregat no és famós per les seves muntanyes altes, però això no és impediment per a complicar-nos la vida. Alguns dels open/muntanya van fer la modalitat llarga, i uns altres la curta, però totes amb gran dificultat tècnica, destacant també uns paratges espectaculars.

Ens ho explica la Núria, una de les boges de la llarga, que va aconseguir la 6a posició general, 4a màster. Felicitats!

ANÈCDOTA: La cursa estava prevista pel 28 d'Abril, però la convocatòria sobtada d'eleccions a les corts generals va obligar modificar la data. Però escolta, que nosaltres hi anem igual.


Trail Roca Negra
per Núria Magdalena Rodriguez

¡Qué alegría ver a tantos Open por la montaña compartiendo cursas con los montañeros!

La carrera tiene dos modalidades, la Short con 15'5 km (800+) y la Long con 25 km (1300+). Cursa muy técnica, con bastante desnivel, nada fácil. Con el cambio de horario de la prueba (por las elecciones) pasamos bastante calor*.

Els de la Long amb Alberto (segon per l'esquerra) d'inflitrat
Esta vez la Long la corrimos Gemma y yo ¡Cómo no! Gemma acompañó a su pareja Carles que viene de una lesión y estuvo hasta meta apoyándolo incondicionalmente. En mi caso fui acompañada de Jose, mi marido, que siempre sabe sacar lo mejor de mí quedando la 6 mujer de la general femenina.

La Short la corrieron Miquel, Alberto, Nèstor, Bernat, Laura, Paco, Cati, Pierre, Paco (Almudena). Estuve hablando con ellos a la llegada y su cara era de felicidad, había sido dura pero divertida al mismo tiempo, Nèstor disfrutó como un niño en las bajadas.

Per la cara del Bernat dius "han acabat!"
i no, no van ni per la meitat.
Claire, Céline y Almudena estuvieron acompañándonos y disfrutando del ambientazo que había a la llegada. Claire no pudo correr pero dentro de muy poquito estará otra vez con nosotros de vuelta ¡Ánimo!

Espero que sigamos compartiendo momentos como el sábado.

Felicidades a tod@s

*NOTA: La cursa Long sortia a les 16.00 hores i la short 45 minuts després per evitar tenir corredors de nit, amb tota la calor.


No hay comentarios:

Publicar un comentario