30 abr 2019

Tres medalles d'atletes del CAG a l'universitari

El Campionat Universitari de Catalunya acostuma a obrir la temporada d'aire lliure juntament al Campionat de Clubs. Aquest cop va tocar disputar-lo a finals de mes. Cinc dels nostres atletes van representar la seva Universitat amb bones sensacions i algunes medalles.

El Miquel Doménech al podi del 800mll
A Lleida, en un bon ambient d'atletisme, es van veure bones curses durant el campionat de les Universitats catalanes, que van aproximar-se a la pista de les Basses amb els millors atletes que havien pogut seleccionar.

La Universitat de Barcelona tenia a les seves files el Miquel Doménech, l'atleta del CAG, que va aconseguir el doblet en les seves distàncies. Or en el 800mll amb una marca d'1:57.10s, suficient per aconseguir la primera plaça davant de l'andorrà mundialista Pol Moya. En el 1500mll, en un final ajustat, va aconseguir també la medalla d'or amb un temps de 4:02.31s.

La tercera medalla per un atleta del club la va aconseguir el Pol González en el martell, que va quedar tercer, adjudicant-se el bronze amb una marca de 28.97m, representant la Universitat Autònoma

D'altre banda, dos dels atletes del CAG van quedar en 4rta posició defensant la UPC. L'Eduard Ferrer ho va fer als 110mt, amb un temps de 15.96s, que acabaria no essent vàlid pel vent a favor. El Jordi Lacambra, que reapareixia després de molts mesos lesionat, va quedar 4rt en el 100mll amb marca d'11.64s, amb la samarreta de la UPF.

El Pol González al podi del martell
L'últim atleta en participar va ser el Carlos Pérez, a la prova del 3000mll, que va acabar amb un temps de 10:15.99s

D'aquesta manera molts d'aquests atletes han obert la temporada amb les seves proves. El proper objectiu, la final del Campionat de Clubs el proper diumenge.

Cal dir que el Miquel Doménech disputarà el Campionat Universitari d'Espanya el proper cap de setmana