13 feb 2019

Doble or en el Campionat màster de llançaments

L'Emiliano Moro i el Jose Luís Gil han començat de manera genial la temporada. La van acabar amb el Mundial Màster i la comencen amb un espectacular resultat. Els dos atletes del CAG van pujar al podi en les seves respectives proves i ho van fer al lloc més alt.

Jose Luís i Emiliano junts al podi
El passat diumenge 10 de febrer va ser el torn dels veterans del grup de llançadors del club, que van participar al segon Campionat de Llançaments d’Hivern, dins de la categoria Máster. La competició va tenir lloc a la pista de Santa Coloma de Gramenet, i va es va executar en un dia ventós, cosa que resultava un repte per a l’Emiliano Moro i el Jose Luís Gil, que van participar els dos a la prova de disc, dins les categories M-70 i M-50 respectivament.

El Jose Luís Gil al podi M-50

L’Emiliano va acabar primer, amb una marca de 32.10m.“No ha estat la meva millor competició, crec que la meteorologia no era la correcta. Tot i així, estic satisfet i sé que ho puc fer molt millor”, va declarar l'atleta sobre la seva participació en el campionat.
D'altre banda, el Jose Luís Gil va veure les condicions meteorològiques adverses com una finestra d’oportunitat: “els meus competidors estaven tenint dificultats per a rendir al màxim amb aquest vent, però jo tenia clar que ho podia fer bé. Només havia de portar a terme el mateix que faig als entrenaments, i tot aniria rodat”, va explicar el veterà atleta. I així va ser. El Jose Luís també va quedar primer dins de la seva categoria, amb una marca de 28.80m.