13 feb 2019

La Marxa del Gavà al passeig de les estrelles

El Club Atletisme Gavà va poder gaudir el passat diumenge d'un dels millors moments a nivell de la secció de marxa dels seus més de 30 anys d'història. En el Campionat de Marxa estatal celebrat a El Vendrell, dues de les atletes del grup van participar i guanyar medalla amb la selecció catalana, a més d'una tercera dins del Campionat sub-16. Quin grup de campiones!

Les tres atletes del CAG al campionat d'Espanya
El grup de marxa esperava amb moltes ganes aquell dia. Tres de les atletes del grup de Marxa del CAG participaven en un Campionat estatal celebrat a la localitat del Vendrell. L'Érika Duro i la Berta Vilà amb la selecció catalana i la Carla Rossell, amb la samarreta del club, van aconseguir un bitllet i van sortir des de l'inici a buscar una bona puntuació.

De fet, les dues primeres es van valdre de la bona selecció sub-16 per obtenir la medalla de plata grupal en el campionat de seleccions autonòmiques. L'Érika va entrar 11ena i va ser la segona catalana, mentre que la Berta va entrar 14ena, essent la tercera. Juntes, van poder pujar al podi i obtenir el millor resultat de la seva vida.

El podi de les federacions, amb l'Érika i la Berta

D'altre banda, la Carla Rossell va entrar amb un temps de 32:15s i va complir una nova etapa en la seva carrera, obtenint aquesta nova sensació de competir al campionat d'Espanya.

D'altre banda, a la mateixa vegada que el Campionat d'Espanya, es celebrava el Gran Premi de Marxa del Vendrell, ja clàssic, i que es va mostrar també amb tot el seu esplendor.

La Lucía Morales va entrar 6ena en la prova sub-14 amb un temps de 17:47s, amb la Carla Garcia entrant 8ena i la Lucía Martos a la 11ena posició.

Enhorabona a totes per la gran participació i sumem un nou èxit al seu currículum!