14 feb 2019

Triomf sense metall del CAG al campionat sub-23 estatal

El Club Atletisme Gavà no va aconseguir guanyar cap medalla al Campionat sub-23 estatal però les sensacions van ser molt bones. És van batre marques personals i rècords i això és d'admirar, tenint en compte que aquí s'hi trobaven els millors promeses de l'estat espanyol. Els nostres no van defraudar.

El Miquel a la semifinal del Campionat. Foto de la Gaceta de Salamanca

Els primers en competir van ser del grup de Combinades i de velocitat. La Mar Cortés, amb una gran ronda, va aconseguir classificar-se per les semifinals, batent la seva marca personal i passant a ser la segona atleta més ràpida del club en la història, després de superar la Natàlia Florentín. La magnífica marca de 7.93s li va donar la 19ena posició estatal, tenint en compte que va començar l'atletisme va un any i mig, un resultat genial.

També durant el matí del primer dia va ser el torn de l'Eduard Ferrer. L'atleta de tanques va córrer al 60mt, amb una marca de 9.01s, sense ser la seva millor però donant-ho tot i sumant en un campionat d'aquestes característiques, que l'ajudarà a encarar la restar els propers mesos.

La Marc Cortés en la semifinal del Campionat. Foto de Teo Tovar

Pel que fa al Pablo Verdeguer, l'atleta de combinades va fer un heptatló d'alt nivell, acabant 8è d'Espanya i amb rècord de punts i alguna marca personal. Va millorar el 60mll (7.76s) i va fer una gran puntuació al Pes (11.06m) i a les tanques (8.91s), guanyant la sèrie. Al final, marca personal i superant el seu propi rècord de club en punts amb 4.486.

Finalment, el Miquel Doménech tenia davant una magnífica prova. Acabava de guanyar el campionat sub-23 i absolut català i venia a Salamanca a lluitar per tot. Però després d'una bona semifinal, a la final no va poder lluitar davant d'autèntics devoradors de marques que van fer baixar 1:47.75s (Mariano Garcia-Álamo Rural). No obstant, el Miquel, lluitador, va baixar la seva marca fins a un excel·lent 1:51.23s, marca personal de sempre i content per la lluita final.

L'actual moment dels sub-23 del CAG és genial, i només s'ha de veure les marques i la quantitat d'atletes (Cada cop són més els qui s'apunten al carro).

L'enhorabona a tots i a seguir lluitant!