4 jul 2018

L'Emiliano Moro suma dos metalls al campionat máster d'Espanya

Com el bon vi, al CAG tenim un atleta que millora en relació amb el pas del temps. Només podem tenir bones paraules per l'Emiliano Moro, que dia a dia ens demostra que per la pràctica de l'atletisme a l'alt nivell no n'hi ha edat. Ell i els atletes màster que van participar el passat cap de setmana a Vitòria del campionat d'Espanya màster. Juntament amb ell hi va viatjar el Jose Luís Gil.

L'Emiliano amb la medalla de Pes

I és que el nostre atleta més veterà (participa en la categoria M70) va aconseguir dos metalls a la capital basca, un en Pes i l'altre en Disc. Ell, no obstant, vol seguir entrenant per aconseguir el metall que li ha faltat aquest any en grans esdeveniments, l'or que sí aconsegueix en els campionats catalans, on el seu domini és màxim.

En el Pes, va aconseguir la medalla de bronze amb un llançament d'11.14m, essent el seu primer vàlid i no podent millorar ens els següents. Malgrat tot, això li va valdre per aconseguir el tercer lloc, tenint en compte que els seus rivals també van aconseguir les millors marques en els primers llançaments. 

Pel que fa al disc, L'Emiliano va aconseguir una medalla de plata molt destacada, amb un llançament de 32.83m, millor marca de la temporada i un excel·lent registre que el va deixar segon en la classificació. 

El Jose Luís Gil amb els seus rivals

Recordem que l'Emiliano va participar en els Europeus celebrats a Madrid i es va quedar a les portes d'una medalla històrica. No obstant, l'atleta màster del CAG ha sumat sis metalls aquesta temporada.

D'altre banda, el Jose Luís Gil també va prendre part d'aquest campionat d'Espanya màster. En el Pes, el JL va acabar 10è amb una marca de 9.79m, essent la seva millor marca personal i acabant satisfet pel treball aconseguit. En Disc va acabar 12è amb una marca final de 29.30m, millor marca de la temporada, amb bones sensacions. 

Cal felicitar als dos valents màster que van ser seleccionats pel campionat d'Espanya i van portar a casa bones sensacions i bons premis. A més, felicitem també la seva entrenadora, la Laura Redondo, que pot estar orgullosa dels seus atletes més grans.

L'Enhorabona a tots!


Resultats del campionat d'Espanya màster, aquí

Fotografies del Campionat d'Espanya màster per CANB, aquí


RESULTATS DEL CAG AL CAMPIONAT D'ESPANYA MÀSTER


Pes MASC ALL (M70-74)

Final
3. Emiliano Moro Corral amb 11.14m

Disc MASC ALL (M70-74)

Final
2. Emiliano Moro Corral amb 32.83m

Pes MASC ALL (M50-54)

Final
9. Jose Luís Gil Egea amb 9.79m

Disc MASC ALL (M50-54)

12. José Luís Gil Egea amb 29.30m




No hay comentarios:

Publicar un comentario