5 jul 2018

El 4x400 masculí del CAG 5è de Catalunya

Ahir es va celebrar el campionat de Catalunya de relleus a l'Estadi Joan de Serrahima, amb la participació de dos grups de relleus del CAG. Cara i creu per nois i noies, tot i que ambdós van fer un treball excepcional i van tancar la temporada (alguns) deixant-se la pell.

El relleu masculí 4x400 del CAG

El 4x400 masculí del CAG, format pel Julen Garralaga, el Miquel Doménech, el Joan Pérez i el Jaume Escofet, van aconseguir un meritori 5è lloc en el campionat, amb una marca de 3:22.30s, bastant propera a la del rècord que van fer ara fa tres setmanes, a la Reunió de Velocitat. Realment, l'esforç va ser molt gran, però els rivals eren molt durs i des de l'inici es va veure que la dificultat per atrapar els tres primers seria molt gran.

Malgrat tot, el cinquè lloc podria haver estar millor, tenint en compte que només es van quedar a un segon dels 4rts, el Terres de l'Ebre

Pel que fa el4x400 femení, el quartet format per la Maria Brullas, l'Almudena Cayero, l'Ángela Pérez i  l'Anna Jiménez van quedar desqualificades per una errada en el canvi de posta a l'inici de la pre-zona. No obstant, gent relacionada amb el club va agafar un temps manual de 4:25, que hagués estat rècord del club, pel que la carrera va ser molt bona, malgrat la mala notícia final.

Unes hores abans, l'Almudena Cayero va tancar la temporada en el 400mt en el Criterium Campmany amb una marca de 1:13.20s

Hem de felicitar als dos grups, per haver donar-ho tot a final de temporada i portar el nom del CAG cada cop més alt.

Pendent ens queden tres competicions: el Campionat d'Espanya sub-23 aquest cap de setmana, amb dos dels nostres integrants, el Criterium de Llançaments que es celebra dissabte a Gavà i el Campionat d'Espanya absolut del proper 21 de Juliol, amb el Miquel Doménech.

Moltes felicitats a tots i a totes!

Resultats del campionat de relleus, aquí



RESULTATS DEL CAG AL CAMPIONAT DE RELLEUS DE CATALUNYA

4X400 MASC ALL

Final
5. CAG (Julen Garralaga, Miquel Doménech, Joan Pérez i Jaume Escofet) amb 3:22.30s

4x400 FEM ALL

Final
DS. CAG (Anna Jiménez, Almudena Cayero, Maria Brullas i Ángela Pérez)


RESULTATS DEL CAG AL CRITERIUM CAMPMANY

400mt FEM ALL

Sèrie 1
2. Almudena Cayero Sánchez amb 1:13.20s


No hay comentarios:

Publicar un comentario