3 jul 2018

Rècord del CAG al Campionat Absolut de Catalunya

Al final van ser 10, però podrien haver estat 13. El CAG va portar una desena d'atletes al Campionat Absolut de Catalunya celebrat el passat diumenge a l'estadi Serrahima, que després de molts anys de coincidir amb el Meeting Internacional tornava a la versió independent. I l'èxit podria haver estat més gran si els lesionats haguessin pogut ser-hi. Al final, una medalla i molts objectius complerts. 

El Manu Gómez en els 200mll. Foto de Teo Tovar

Certament, els nostres atletes no van arribar en les millors condicions al campionat. Entre lesions, faltes d'entrenament i molèsties, la gran majoria no van poder treure tot el seu potencial. No obstant, l'èxit era ser un dels seleccionats per participar-hi. 

Al matí van córrer els atletes del grup de velocitat. En el 100mll debutaven en un absolut el Manu Gómez i el Jordi Lacambra. Els dos van quedar lluny de les seves marques, però la gran càrrega de treball dels últims mesos havia provocat que no arribessin del tot fins a la prova. El mateix va succeir en el 100mll femení, on debutaven la Irene Rovira i la Natàlia Grau, en edat cadet. Les dues ho van lluitar però les forces van fallar al final i no van poder desenvolupar del tot el treball.

El Jaume Escofet i el Joan Pérez a les semis del 400mll. Foto de Teo Tovar

Per la mateixa banda, el Jaume Escofet i el Joan Pérez van fer unes marques llunyanes a les seves en el 400mll, però contents d'haver participat i d'haver pogut lluitar per aconseguir aquesta plaça per l'absolut.

En la javelina, vam tenir la bona notícia de la marca personal del Julen Garralaga. L'atleta de velocitat va voler provar sort en una prova que també té per la mà i va obtenir el bon resultat de 46.15s acabant 8è de Catalunya. 

També l'Esther Salvador en Pes feia el seu debut en un campionat a l'aire lliure. No va poder fer el seu millor resultat però va acabar satisfeta pel treball desenvolupat.

El Miquel Doménech al 800mll. Foto de Teo Tovar

No obstant, la millor notícia va arribar al final de la  jornada matinal. El Miquel Doménech, un dels nostres atletes més destacats, va obtenir una nova medalla en el 800mll, aquest cop, la medalla d'or, coronant-se per primer cop com a campió català de la distància a nivell absolut. Nou reconeixement per un atleta que ha obtingut el bitllet per anar al campionat absolut espanyol. 

El Miquel Doménech al podi del 800mll

Durant la tarda, el Manu Gómez va córrer també el 200mll, però l'atleta juvenil, que ha fet una temporada excel·lent, no va poder tancar-la amb un bon resultat. Amb tot, el Manu s'ha convertit en un ferm valor del CAG i les properes temporades el veurem en la zona més alta. 

Per acabar, l'Elisa Verdeguer, sempre present, va acabar 11ena de Catalunya amb un llançament de disc de 32.71m. 

En aquesta llista cal esmentar els noms del Marc Masip, la Ingrid Gress i la Maria Morató, que també van ser seleccionats però que per diferents motius no hi van poder assistir.

Malgrat tot, el rècord del club ja és un fet i el nombre de 10 atletes presents en les proves del Campionat quedarà guardat en els llibres d'història del club.

L'enhorabona a tots i a totes per la gran temporada!


Resultats del campionat absolut de Catalunya, aquí

Fotografies del Campionat absolut per Teo Tovar, aquí



RESULTATS DEL CAG AL CAMPIONAT ABSOLUT DE CATALUNYA

100mll MASC ALL

Semifinal 1 (-0.1)
7. Manu Gómez Valladolid amb 11.49s

Semifinal 2 (-0.3)
5. Jordi Lacambra Santiago amb 11.59s

100mll FEM ALL

Semifinal 1 (+1.2)
6. Natàlia Grau Chamorro amb 13.62s

Semifinal 2 (+1.9)
6. Irene Rovira Rincón amb 13.45s

400mll MASC ALL

Semifinal 2
3. Jaume Escofet Molina amb 51.55s
5. Joan Pérez de Paz amb 53.12s

800mll MASC ALL

Final
1. Miquel Doménech Villoldo amb 1:52.27s

Javelina MASC ALL

Final
8. Julen Garralaga Álvarez amb 46.15m

Pes FEM ALL

Final
10. Esther Salvador Martínez amb 9.08m

200mll MASC ALL

Semifinal 2 (+1.0)
5. Manu Gómez Valladolid amb 23.07s

Disc FEM ALL

Final
11. Elisa Verdeguer Momot amb 32.71m










No hay comentarios:

Publicar un comentario