2 jul 2018

Una medalla i mil somriures al campionat d'Espanya sub-16

El CAG no deixa d'acumular èxits aquesta temporada. Els cadets han tancat un excel·lent any amb bons resultats al campionat d'Espanya celebrat aquest cap de setmana a Castelló. 4 dels nostres, amb els seus entrenadors, han decidit fer més grans les seves gestes. Els més joves no tenen sostre.

Tot el grup d'atletes a Castelló

S'ha de reconèixer que les opcions en un campionat d'aquestes característiques sempre són apurades, tenint en compte que parlem dels millors atletes sub-16 de l'estat, i per tant, la dificultat d'entrar a les finals s'incrementa. Això encara dona més mèrit al que van fer els nostres atletes. Una medalla i dues finals que van posar l'ai al cor als tècnics del CAG desplaçats a Castelló.

Ens traiem el barret davant de dues atletes. La primera, amb menys experiència, ha fet un any rodó. Dues medalles a campionats de Catalunya, una de relleus i finalment, una final en el Campionat d'Espanya, on va quedar 7ena de la seva categoria. L'altre, amb més rodatge i més taules, demostrant dia rere dia que és un dels majors valors de l'atletisme gavanenc i, perquè no, català. 

El grup d'entrenament cadet després de les curses

La Inés Aguilera es va plantar a la final del 300mll del diumenge després d'una gran semifinal, on va córrer per sota de la seva marca (41.82s) i va entrar amb el penúltim temps, però demostrant que estava capacitada per fer-ho. Calen destacar dues coses: la Inés venia arrossegant unes molèsties des de feia temps i que a les semifinals només entrava la primera amb dos millors temps, i ella va agafar-se a aquesta última opció.

A la final del diumenge, després d'una gran lluita amb grans atletes, la Inés va acabar setena, fent la seva millor marca personal amb 41.70s i tancant la temporada de la millor manera. Cal felicitar-la a ella, igual que als seus entrenadors, l'Ivo Sánchez i la Paula Garcia.

Del mateix grup, hi va viatjar el Dani Martínez, que es va quedar en semifinals del 300mll amb una marca de 38.39s, quedant tercer i demostrant també ser un gran valor pel club. 

La Irene Clemente al podi del Triple Salt

La tarda del diumenge va portar al lloc més alt a una atleta amb un futur i present prometedors. La Irene Clemente va guanyar la medalla de bronze en el Triple Salt, i tanca una temporada de somni, amb medalles en els Campionats catalans individuals i de combinades i aquesta última en campionat d'Espanya. La Irene, molt carregada de tot l'any, es va aixecar a una situació molt adversa a nivell familiar i va aconseguir una impressionant marca personal de 12.09m. La nostra guerrera va obtenir un premi merescut, i cal felicitar-la a ella i a l'Óscar Sánchez, el seu entrenador, per la gran temporada portada a terme. 

Per acabar, també hi va ser present a Castelló el Roger Morales en el disc. El llançador va acabar 12è amb un llançament de 43.64m, també finalitzant bé la temporada i amb moltes ganes de seguir progressant. El Roger encara podrà tenir una cita més, el proper cap de setmana a Gavà en el Criterium de Llançaments. L'Enhorabona a ell i a la seva entrenadora, la Laura Redondo. 

La millor temporada cadet de la història del club acaba amb nous reptes però amb grans records. El CAG segueix sumant punts per créixer dins de l'àmbit català i espanyol.

Felicitats a tots els qui ho han fet possible!


Els resultats del campionat d'Espanya sub-16, aquí

Les fotografies del campionat sub-16 pel Club Atletisme Sant Just, aquí



RESULTATS DEL CAMPIONAT D'ESPANYA SUB16

300mll MASC ALL

Semifinal 1
3. Daniel Martínez Albadalejo amb 38.39s

300mll FEM ALL

Semifinal 5
2. Inés Aguilera Lara amb 41.82s

Final
7. Inés Aguilera Lara amb 41.70s

Disc MASC ALL

Final
12. Roger Morales Cubedo amb 43.64m

Triple Salt FEM ALL

Final
3. Irene Clemente Marín amb 12.09m




No hay comentarios:

Publicar un comentario