12 mar 2018

El Manu Gómez debuta al sub-18 estatal

Els sprinters del club han tingut protagonisme en aquesta Pista Coberta a nivell estatal. Si la setmana passada parlàvem de la Mar Cortés, en aquest cap de setmana el paper destacat el tenia el Manu Gómez, que debutava en un campionat juvenil d'Espanya. L'objectiu ja s'havia complert. A Antequera només tocava gaudir.

El Manu i l'Horlenis a Antequera


La mala sort per a l'atleta seria que la seva prova arribaria a l'inici: una primera ronda dels 60mll, a primera hora del matí del dissabte. el Manu no va acabar d'estar fi dins de la pista, malgrat tot, va aconseguir la segona millor marca de la temporada, amb un 7.40s que, malgrat que té fusta per estar en millors posicions, és un bon símptoma del que pot venir a l'Aire lliure en el 100mll.

Si voleu veure el vídeo de la cursa, ho podeu fer al nostre twitter

El Manu, acompanyat en tot moment pel seu entrenador, van posar en pràctica el que havien entrenat els últims dies, sortida ràpida i una arribada al 100%, per intentar rascar unes centèsimes que haguessin estat importants. Malgrat tot, el nivell del campionat va ser molt alt, i el guanyador final ho faria amb una marca de 6.97s

La resta del cap de setmana van poder gaudir del campionat a Antequera, amb el rècord del Món de la Maria Vicente o d'altres marques destacades en les proves de velocitat.

Amb d'altres companys de competició

El Manu acaba la temporada de Pista Coberta amb tres millors marques personals i un bon debut en el 200mll, posant-se en el top-10 del club amb una marca de 23.46s

Enhorabona Manu!

Els resultats del campionat sub-18 estatal, aquí


RESULTATS DEL CAG AL CAMPIONAT ESTATAL SUB-18

60mll MASC PC

Sèrie 4
6. Manu Gómez Valladolid amb 7.40s


No hay comentarios:

Publicar un comentario