12 mar 2018

Medalles i grans marques al Campionat Cadet

Si ens ho arrriben a dir a l'inici de la jornada, no ens ho haguéssim cregut. No perquè no confiem amb els nostres nois i noies, sinó perquè guanyar medalles és molt complicat. I aconseguir les mínimes per als campionats estatals, encara més. No obstant, el campionat cadet ens va deixar tot plegat, grans actuacions i premis merescuts.

La medalla de bronze del nostre relleu

I es que les coses van anar molt bé conforme passava la jornada. Vuit eren els nostres atletes cadets que prenien part en aquesta competició, un campionat que es presentava emocionant.

Començarien l'Emma Barragán i la Natàlia Grau. La primera, en el concurs de perxa, només va poder saltar 2.60m, perquè posteriorment va haver d'anar a les semifinals del 300m. L'Emma tindrà una nova revàlida el proper cap de semana al campionat d'Espanya. De la seva part, la Natàlia no aconseguia millorar la seva marca al 60mll.

L'Emma Barragán en el seu segon salt

En canvi, al 300mll les coses van anar millor. L'Emma es va quedar a molt poc de poder passar a la final i la Natalia ho va lluitar tot. No obstant, la millor notícia va ser per a la nostra cadet més jove. La Inés Aguilera va aconseguir una gran marca de 42.76s i va avançar a la final, amb una merescuda mínima d'Espanya que li permetrà tornar a Sabadell la propera setmana.

A la final, la Inés va aconseguir la medalla de plata amb una gran cursa, i aturant el cronòmetre amb un gran 42.56s. Primera medalla cadet per a un noia molt prometedora.

La Inés en el podi del 300mll

Pel que fa als concursos, la Irene Clemente, que també competirà la setmana que ve al campionat d'Espanya, no va aconseguir les seves millors marques, però al final, va poder acabar 7ena en llargada (4.88m) i 4rta en Alçada (1.46m). Amb tot, la 'combinera' no estava contenta. Tocarà enfrontar-se de nou a les seves marques el proper cap de setmana.

Un dels salts de la Irene Clemente

No obstant, en Alçada vam tenir un altre gran notícia: el Joan Jiménez va aconseguir la seva millor marca personal amb un meritori 1.64m, acabant 6è en el campionat. Premi per l'atleta que ha treballat tot l'any per aconseguir aquesta bona marca.

El Joan Jiménez passant el 1.64m

Però a última hora arribava un nou premi. En una magnífica cursa, el relleu del CAG (format per la Natàlia Grau, l'Emma Barragán, la Laia Mora i la Inés Aguilera) es feia amb la medalla de bronze amb un temps de 2:57.73s. Un premi final perfecte per a unes noies que van fer una carrera prou bona com per buscar millors premis, però que al final hem d'estar satisfets per aquest botí, la primera medalla per aquestes noies.

Bona jornada a Sabadell, prèvia al que veurem la setmana que ve en el mateix territori.

Les guanyadores del relleu femení de 4x300