5 mar 2018

La Mar Cortés 33ena d'Espanya al Campionat Junior

Era el dia somiat per la nostra atleta. Arribar-hi ja era un premi, però a més a més, la Mar Cortés va lluitar fins al final (i mai millor dit, perquè unes molèsties la van apartar de la seva millor marca) i pot estar orgullosa i contenta del treball fet al campionat d'Espanya, on va acabar la 33ena estatal, resultat immillorable per un noia que acaba de començar.

La Mar amb el seu entrenador, l'Horlenis


La Mar va arribar a Ourense amb el seu entrenador, l'Horlenis Presilien i la seva família disposada a millorar la marca de 8.03s del campionat de Catalunya. Després dels nervis inicials, l'atleta del CAG va arribar al pavelló, on no en va, el dia següent es superarien dos rècords de Catalunya absoluts, pel que l'escenari era el millor possible.

L’sprinter va sortir en la sèrie 3 i des del principi no va desentonar. El problema arribaria cap als últims metres, quan va notar una punxada al bessó fruit del cansament de l'últim mes, on ha hagut d'entrenar i competir molt seguit. Malgrat frenar-se pel dolor, la Mar va acabar amb una marca de 8.13s, la seva tercera del curs i amb les sensacions clares: si no hagués notat el mal, possiblement hagués baixat de 8 segons. No ho sabem, haurem d'esperar al proper any.

Contents pel treball fet

No obstant, ara es presenta una gran temporada d'Aire Lliure per a la Mar. Portant només sis mesos entrenant, tot el que arribi ara serà nou, pel que podrà seguir superant marques i apropar-se a les millors del club, com ha fet amb el 60mll, on s'ha plantat a la segona millor marca de la historia.

Felicitats a la Mar i al seu entrenador!

 Resultats del campionat d'Espanya sub-20, aquí

RESULTATS DEL CAG AL CAMPIONAT SUB-20

60mll FEM PC

Sèrie 3
6. Mar Cortés Mores amb 8.13s

No hay comentarios:

Publicar un comentario