13 mar 2018

L'Omar i l'Anna ho van lluitar tot al campionat sub-14

Una setmana més tornàvem a ser a la Pista Coberta de Sabadell, però aquesta vegada per disputar la final del campionat de Catalunya de la categoria Sub-14, on just una setmana abans dos atletes del club es van classificar en les proves de Perxa i 600 metres llisos.

Omar Boury al final del 600mll


Es respiraven nervis, cares serioses, concentrades, era moment d'escalfar, de donar 4 voltes a la zona habilitada, de moure's i d'entrar a la cambra de requeriments per després pujar a la pista i practicar els salts. Allà hi era L'Anna Doménech, amb la vista clavada a la màrfega de perxa, visualitzant els passos, com havia de saltar, posar en pràctica tot el que havia après als entrenaments. Els tècnics a la primera fila de les grades estaven donant instruccions, corregint salts, passos...

Són les 10.00h del matí i comença el campionat. Iniciem amb la perxa. El primer salt a 1.85m el passen totes les atletes sense problemes, pugen el llistó a 2.00 metres i sembla anar bé, pugen a 2.10 i el torna a passar... seria possible que arribes a apropar-se als 2.35m de la setmana passada? pugen el llistó a 2.20m, primer intent nul, 2n intent sembla que sí, però malauradament no el passa, 3r i últim intent, aconsegueix passar-ho, la perxa es trontolla de dalt abaix, moment de tensió, sembla que es queda, pero finalment cau. 3r nul, final de la perxa per l'atleta Anna Domènech que acaba la prova en una molt bona 6a posició.

                                            L'Anna Doménech a l'últim salt

Arriba el torn de L'Omar Boury pels 600 metres llisos. Recordem que va entrar amb l'última marca amb un temps de 1'45". La idea era clara per aquest campionat: Quedar entre els primers o, en tot cas, millorar la marca. Comença a escalfar amb la resta d'atletes, estira, exercicis tècnics, mirada fixe al terra, pensant i visualitzant la cursa. El criden a la cambra de requeriments per pujar a la pista, ja està tot fet, només quedava demostrar tot els entrenaments fets durant aquests dies.

Es col·loca al carrer 1. "Als seus llocs" i sona el tret de sortida. L'Omar surt amb els 3 primers aguantant el ritme, tot apunta que tornarà a fer de les seves i millorarà la marca de la setmana anterior, però mica en mica es va quedant endarrerit, amb la idea d'acabar i lluitar fins al final. Sona la campana d'última volta pero les cames li fallen, afluixa el ritme i l'adelanten els que hi són darrere, es col·loca últim, però ja l'objectiu és acabar i tot i acabar últim, la idea és que va donar-ho tot.

No hi ha èxits sense derrotes, ara només queda pensar en l'aire lliure i tornar a tenir un objectiu en ment: SEGUIR MILLORANT.


Irving Motto



Resultats del campionat sub14, aquí


RESULTATS DEL CAG AL CAMPIONAT INFANTIL DE CATALUNYA

600m MASC. PC 

Final
8. Omar Boury Cebrian 1:49.28

Perxa FEM. PC

Final
6. Anna Domenech Saumoy 2.10

No hay comentarios:

Publicar un comentario