27 feb 2018

L'Elisa i el Víctor confirmen les expectatives als Llançaments espanyols

Està clar que els talents sortits de l'escola del Gavà no paren de sorprendre. Totes les seccions del club van mostrant les seves millores a mesura que avança la temporada, i la secció de llançaments no és l'excepció. Aquest petit grup capitanejat per la seva entrenadora, Laura Redondo, va polint els seus objectius de cara a la temporada d'Aire Lliure, sense oblidar l'hivern.


I aquest cap de setmana tocava el Campionat d'Espanya de llançaments llargs a Castelló, i és clar, allà hi hem anat!

Recordem que per aquest campionat, molt restrictiu, no es demana marca mínima, sinó estar entre els 8 millors del rànquing estatal, i el club tenia a 2 atletes classificats. Esperaven tenir a tres, però finalment no vam poder classificar a l'Ariadna, amb marques molt inferiors al seu potencial i que s'acaba d'incorporar amb normalitat als entrenaments. Així que amb l'Elisa al disc Sub-20 i el Víctor al Martell Sub-18 van anar a demostrar el nivell del llançament gavanenc, inesgotable font d'atletes, cosa incomprensible per les limitacions d'espai de la seva disciplina.

Víctor ready!
El primer a entrar en competició va ser el Víctor dissabte al matí. Al primer llançament va mostrar les seves intencions amb una millor marca de 55.19, marca personal i rècord del club amb martell de 5kg, que mostraven que anàvem per totes. Però repetim que aquí estan els millors d'Espanya i no pots badar. La resta de llançaments van ser per sobre dels 50 metres, que el van col·locar tercer provisional a la millora. Però no vam poder completar el podi, ja que finalment el van passar en els darrers llançaments quedant en una meritòria 6a posició. Fantàstic.


Elisa ready too!
Diumenge li tocava el torn a l'Elisa. El seu concurs va ser a l'inrevés. Va anar de menys a més, amb un primer tir de 28 metres que demostrava que costa entrar en competició, ràpidament va agafar embranzida. Amb el 2n i 3r tir va anar pujant les marques passant ja dels 33 metres. Els millors llançaments els va deixar pel final, amb 34,19 i el millor, el darrer amb 34,48, i una meritòria 5a posició final.

El Llançament gavanenc va anar a competir, i ho va fer, podem estar orgullosos. L'Aire lliure promet emocions.

Resultats del campionat, aquí


RESULTATS DEL CAG AL CAMPIONAT DE LLANÇAMENTS D'ESPANYA

Martillo Sub18 Hombres (5kg)
6è Victor Peso Keyer amb 55.19

Disco Sub20 Mujeres (1kg)
5è Elisa Verdeguer Momot amb 34.48

No hay comentarios:

Publicar un comentario