27 feb 2018

Els nostres atletes a la 23a Mitja de Gavà

El passat cap de setmana es va celebrar a Gavà la 23ena edició d'una de les proves més importants de la nostra ciutat, la Mitjà de Gavà, enguany, amb tres curses mixtes de 5km, 10km i la Mitja Marató. Els nostres hi van participar, i el cag va aconseguir un podi, com no, del gran Miquel Doménech. Això sí, amb moltes marques personals!

Un dels grups més grans del CAG en la Mitja

Tot va començar amb la cursa de 5km. Aquest any podien participar nois i noies, pel que els nostres atletes van aprofitar aquesta circumstància per apuntar-se i buscar una bona posició, sobretot els de grup de fons entrenats pel Sergi Sierra. I les coses no van anar gens malament. El Miquel Doménech, que ha acabat la temporada de Pista Coberta, va decidir córrer i es va emportar la victòria final amb 15:50. Nova medalla de prestigi pel nostre corredor de moda. A més, el Gerard Pons i l'Álex Fortuna van acabar entre els quinze primers, una gran gesta pels dos companys.

El Miquel Doménech al podi

Pel que fa als 10km, el mèrit total va ser pel Sergio Cherta, que va acabar entre els 10 primers amb una marca de 34:52. El veterà atleta va córrer una magnífica cursa i va estar a tocar de les primeres posicions. Els següents en arribar serien el Jose Antonio Florentín i el Pierre Goyard, del grup d'OPEN. Menció especial per l'Irving Motto, que tornava a córrer una cursa d'aquesta distancia després d'haver estat de baixa molt temps. Fins a 10 atletes del CAG hi van prendre part. Els guanyadors serien en Lahcen Harbil, amb 32:51 en categoria masculina i l'Elisa Melilli, amb 40:03s, en la femenina.

El Jorge Garcia a l'arribada a la Bòbila

Pel que fa a la Mitja, van ser dos valents del grup OPEN qui van prendre part. El Félix Franco, que havia corregut el Maratest, i l'Antonio Martínez, va córrer junts i van acabar baixant de l'hora quaranta. Els guanyadors de la Mitja de Gavà van ser el Medhi Aboujanah, del Barça, amb 1:12.46s i la Maria Ruiz, del Terrassa Sports, amb 1:29.18s

L'Organització, entre els quals hi figurava el nostre club, va ser perfecte. L'ambient va ser de luxe i els nostres voluntaris van aportar experiència, tan a la sortida com a l'arribada a l'Estadi de la Bòbila.