28 feb 2018

Sorpreses agradables al Campionat Junior

Aquest passat diumenge es va celebrar a Sabadell el campionat Junior d'atletisme, on vuit dels nostres atletes (tots del grup de velocitat) hi participaven. I els resultats van ser força importants, sumant una sorpresa que ens va deparar la participació de la nostra atleta més novell.

La Irene Rovira en una foto d'arxiu


Començava la tarda amb una bona notícia. L'Eduard Ferrer es plantava a la final del 60mt tanques amb una marca de 8.98s, en una bona carrera on inclòs podia haver donat més. La final, complicada com sempre, el va deixar setè de Catalunya, que es tradueix en el seu millor resultat en un campionat.


L'Eduard Ferrer a les semifinals

A la velocitat, vam veure la millor marca personal del Pau Márquez, amb 7.48s, seguint amb la dinàmica de baixar de marca en cada competició.

Però la sorpresa arribaria en la categoria femenina. La Mar Cortés, en una extraodinària carrera, aconseguiria plantar-se a la final amb un temps de 8.04s, mínima d'Espanya i la tercera millor marca de la història del club, a només una dècima de la millor, el 7.94s de la plusmarquista del club, la Natàlia Florentín. La Mar, a més d'aconseguir l'accés al campionat d'Espanya, va acabar la final de Catalunya en sisena posició, rebaixant una centèsima la marca anterior, 8.03s.

Podeu veure les semifinals de la Mar al twitter del club

La Mar, contenta després de la marca

En els 200m, les mínimes es van quedar a centèsimes. La Ingrid Gress va aconseguir entrar a la final amb una millor marca personal de 26.88s, que rebaixaria a la final amb 26.66s, a sis centèsimes d'anar a Ourense, i quedant sisena de Catalunya. Pel que fa als nois, idèntic destí del Julen Garralaga. Es va plantar a la final després de superar una lesió, i allà, amb un temps de 23.07s, va fregar la mínima.

El Pau Márquez en una foto d'arxiu

Menció especial per la Irene Rovira, que també ha hagut de superar diversos obstacles en forma de lesions en els últims mesos, i que va aconseguir un meritori lloc en el 400mll, tenint en compte que no es la seva distància, cal destacar l'enorme esforç. 

L'Iván López i el Manel Campillos també hi van participar, resultat d'una bona temporada de Pista Coberta que han anat treballant durant aquests mesos.

L'enhorabona a tots i a totes i a seguir lluitant!

L'Eduard Ferrer en una foto d'arxiu

Els resultats del campionat Junior, aquí


RESULTATS DEL CAG AL CAMPIONAT JUNIOR DE CATALUNYA

60mll MASC PC

Semifinal 1
7. Pau Márquez Antón amb 7.48s

Semifinal 2
7. Iván López Torrecillas amb 7.52s

Semifinal 3
5. Manel Campillos Calahorro amb 7.49s

60mll FEM PC

Semifinal 2
DS. Ingrid Gress Daciuk DS

Semifinal 3
3. Mar Cortés Mores amb 8.04s

Final
6. Mar Cortés Mores amb 8.03s

200mll MASC PC

Semifinal 3
3. Julen Garralaga Álvarez amb 23.12s
4. Iván López Torrecillas amb 23.73s

Final
6. Julen Garralaga Álvarez amb 23.07s

200mll FEM PC

Semifinal 2
3. Ingrid Gress Daciuk amb 26.88s

Final
6. Ingrid Gress Daciuk amb 26.66s

400mll FEM PC

Semifinal 2
3. Irene Rovira Rincón amb 1:04.94s

60mt MASC PC

Semifinal 2
5. Eduard Ferrer Puges amb 8.98s

Final
7. Eduard Ferrer Puges amb 9.01s









No hay comentarios:

Publicar un comentario