26 feb 2018

Les nostres guerreres 35enes d'Espanya al Cros

Era un dels esdeveniments esperats pel club i les nostres atletes no van fallar. En un terreny ple de fang i en condicions extremes, l'equip del CAG de Fons femení va participar en el Campionat de Cros estatal a Gijón. Al final, desgast total de les nostres guerreres.

Les nostres atletes plenes de fang

La Marta Castillejo, l'Alexia Hartmann, la Yolanda Zuriaga i l'Aranzazu del Amo van acabar 35enes d'Espanya en Cros curt, en una cursa que va tenir de tot.

Arribaven després d'haver aconseguit la classificació quedant entre les 10 primeres al Cros Català. En territori llunyà, van lluitar com les que més per obtenir una bona classificació. El fang va ser l'enemic número 1 de les atletes, que el van patir fins al final.

Les 4 atletes just abans de la sortida

Les atletes es van mostrar molt satisfetes d'haver pogut arribar i acabar sense cap problema físic. La millor classificada va se l'Alexia, en el lloc 79 amb 18:02m de temps.

Al final, 35enes de 49 equips, cosa que col·loca per primer cop al Club Atletisme Gavà en categoria femenina entre els millors clubs d'Espanya en Cros curt, tot una mostra de la tasca dels entrenadors del club.

Cal fer especial menció al Gavà Triatló, entitat a la qual pertany l'Aranzazu, que gràcies a l'acord firmat a final d'any, vam poder gaudir de la seva participació amb la nostra samarreta. Agraïment total a la tasca dels nostres amics!