26 feb 2018

Una medalla i grans sensacions a les Combinades

Després d'uns mesos d'entrenaments durs i moltes competicions, per fi l iva arribar al torn a una de les nostres cadets amb més futur. La Irene Clemente va aconseguir la medalla de plata en el campionat de Proves Combinades de Catalunya, amb grans marques i dues mínimes d'Espanya.

La Irene Clemente al podi de Combinades

Dues eren les atletes del nostre club que assistien al Campionat de Proves Combinades, i les dues van obtenir grans resultats. Les atletes entrenades per l'Óscar Sánchez van donar una lliçó d'esforç i sacrifici que es va traduir amb una medalla i un 6è lloc molt meritori.

La Irene, en les combinades cadets, va ser capaç de fer quatre PB. Primer en les tanques, baixant per fi de 10s amb un 9.85s que la va col·locar en la lluita. Després, guanyant el concurs d'Alçada, la seva prova forta, igualant la marca que havia aconseguit a Sant Celoni la setmana anterior. També va trencar els motlles al Pes, amb un 7.93m que li va començar a donar serioses opcions.

La Maria amb el seu entrenador, l'Óscar Sánchez. Foto de Gladius Team

Però la gran sorpresa arribaria a la Llargada. Ho havien estat treballant durant mesos i per fi va arribar el resultat. Un magnífic salt de 5.25m, rècord del club absolut i mínima d'Espanya, amb un salt que la va posar primera. En el 600m podria lligar la segona posició de la classificació final, amb cansament, amb hores de treball, però per fi va poder assaborir el triomf.

De la seva banda, menció especial per la Maria Brullas. L'atleta juvenil va fer quatre marques personals, més el rècord de la seva categoria en punts finals. Tot plegat amb molèsties al peu que li van fer dubtar de poder acabar el concurs. Però finalment, amb 1.49m a l'alçada, 7.48m al Pes, 4.63m a la llargada i un meritori 2:50.59s al 800m, la Maria va acabar sisena en la classificació final.

En nois cadets, el nostre representant va ser el Roger Morales, que va quedar 8è, aconseguint bones marques en 60mll i 1000mll, a més de la sempre ben representada prova del Pes, amb 10.73m

La Maria a l'Alçada. Foto de Miquel Merino

A banda del campionat de combinades, es va disputar l'últim control cadet i juvenil previ als campionats de Catalunya. I els resultats pel CAG van ser perfectes.

Cal destacar la marca personal i mínima d'Espanya per l'Aire Lliure de la Inés Aguilera en 300mll, amb una marca de 43.15s. A més, van obtenir bones marques (mmp), la Natalia Grau amb 44.46s i l'Emma Barragán amb 44.46s.

En Juvenils, el Manu Gómez va fer marca al 200mll amb 23.54s, mentre que la Claudia Urrea faria el mateix al 400mll, amb 1:04.08s. L'Anna Jiménez aconseguiria la seva mmp a les tanques, amb 10.76s.

Enhorabona a tots i totes pels grans resultats!