7 jul 2015

Aquest cap de setmana tenim a casa una competició històrica





Des de fa un temps el club (recordeu que tots som club) ha redoblat els seus esforços per augmentar la seva activitat de competició organitzada des de casa i aquest any no ha estat menys. Aquesta activitat no solament augmenta el prestigi del club sinó que apropa la competició als nostres joves atletes i en gairebé tots els casos poder gaudir atletisme de gran qualitat, un objectiu en el qual reflectir-se. Intentem sempre abastar totes les disciplines del nostre esport.



Aquest 2014-2015, des del Meeting de Veterans, el Cros «Ciutat de Gavà», el Trofeu espàrrecs, Control de proves combinades PC, prèvies del Campionat de Catalunya Cadet, Campionat de Catalunya de Veterans, Campionat de Catalunya d'Atletisme Adaptat i diversos controls d'atletisme escolar i de promoció li surt un nou germà, el...


A causa que compartim espai amb altres entitats que requereixen una gespa òptima, ens impedeix desenvolupar algunes de les disciplines del llançament durant l'any i és a l'estiu quan podem desenvolupar-la amb plenitud. L'atletisme a l'aire lliure, sobretot a l'alta competició, és un esport d'estiu i és ara quan l'elit del nostre esport busca les seves millors marques.



Aquest I Critèrium de Llançaments «Ciutat de Gavà» comptarà amb diversos atletes d'excepció, entre ells els dos plusmarquistes de llançament de martell, Javier Cienfuegos i «nostra» Laura Redondo, que torna a competir a casa, per segona vegada aquesta temporada.



Els concursos seran espectaculars, amb més de 60 atletes d'alt nivell, i esperem marques excepcionals, i per què no, algun nou record d'Espanya o alguna mínima mundialista.



Recordem que l'entrada és lliure, no us perdeu aquest espectacle!

El dia 11 us esperem a la Bòbila!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario