28 ene 2020

Julen plata i bronce al Català Sub23 de PC

El Club Atletisme Gavà va participar en el Campionat de Catalunya Sub23 (+3000 Absolut) en pista coberta d'aquest passat diumenge amb tres atletes. i cal destacar la bona actuació de tots ells, si bé és cert que un va ser el gran triomfador.

Julen al podi del 200 mll.
Julen Garralaga va guanyar una medalla en el 200mll després de tres anys. L'atleta del grup de velocitat va executar una bona semifinal amb marca de 22.54. A la final, en la primera sèrie, va ser capaç d'aconseguir marca de 22.31 i no només aconseguir el bronze, sinó també firmar la mínima d'Espanya sub23. L'atleta de combinades va demostrar la seva versatilitat amb la medalla de plata en llargada (marca de 6.87).

D'altra banda, dos atletes del grup de fons també van ser presents a Sabadell. En Jaume Escofet va arribar a la final del 400mll amb una millor marca de la temporada de 50.83s. A la final, davant de grans atletes, en Jaume va acabar 5è de Catalunya amb marca de 51.90

Per acabar, cal destacar l'actuació d'en Marc Garcia en el 3000 absolut. En Marc, que sol entrenar una distància més llarga i sol participar en curses de 10km, va acabar 18è de Catalunya amb marca de 9:07.29

Marc adaptan-se a la pista coberta

Moltes felicitats a tots i gràcies per sumar 17 punts pel club en el campionat dels promeses catalans.