27 ene 2020

Un bronze i molta marxa al GP de Marxa El Vendrell

El passat diumenge es va celebrar a Coma-Ruga (El Vendrell) el Campionat de Catalunya Absolut-Sub23 (20 Km) i Sub20-18 (10 Km) + Màster (5 Km) i el 5è Gran Premi de Marxa del Vendrell. Organitzat pel club Runners El Vendrell, els nostres atletes del grup de marxa van viatjar al Baix Penedès per intentar sumar bones marques.

Erika al pas per meta dels 3000m.m. Sub16 femení.

Les marxadores (i marxador) del grup de la Maria Vasco i la Tàbata Cano participaven en el GP (doncs les categoria Sub10 a Sub16 no vivien el Campionat de Catalunya, disputant-se en altres dates). La primera gran notícia va ser la medalla de bronze de l'Érika Duro en Sub16, amb una marca de 15:38. L'Érika segueix demostrant un gran nivell i una sobrada preparació. En la mateixa cursa vam viure l'actuació de la Berta Vila, 8a amb temps de 17:00. Just per darrere arribava l'Érika Piazuelo, 9a amb temps de 17.20. La darrera atleta del CAG en entrar a meta seria Nerea Torres, 12a amb temps de 18:06

En els 3km marxa Sub14 vam gaudir de l'actuació de la Carla Garcia, amb galons dins de la categoria, acabant 4a amb temps de 17:46. La Laia Calderón va acabar 7a amb temps de 18:19. D'aquesta categoria cal felicitar a les dues guanyadores, la Lucía Morales i la Lucía Martos, ex atletes del CAG i ara a les files del CA Viladecans.

En categoria Sub12, el nostre gladiadoret marxador, en Nahuel Urcola, va acabar 4t amb marca d'11:58. Els 2km els va cobrir amb solvència i segueix adquirint molta experiència de cara al futur. De la mateixa cursa, però en categoria femenina, trobem la Paula Rodríguez, que va acabar 6a amb marca de 12:38

Moltes felicitats a totes i tots i molta sort de cara a les properes competicions!