29 ene 2020

Pujada de confiança al Cros de Sant Sebastià

Sabadell és àmpliament visitada per els controls i campionats en Pista Coberta. Aquest passat diumenge va ser també visitada per el grup Sub12 en el seu emblemàtic cros, que enguany arribava a la 59ª edició, en la que s’ha viscut una jornada espectacular amb mèrits individuals i d’equip.

Victòria per equips Sub12 tant en categoria masculina
com en la femenina. Foto: Núria González


El circuit va tenir lloc al Parc Catalunya en un dia assolellat i amb bona temperatura. El terreny es caracteritzava per la gespa, el terra humit i la arbreda que deixava ombrejat part del circuit. Dos recorreguts bordejaven el parc: El curt d’uns 900m i el llarg d’uns 1.800m. L’únic però es trobava en els horaris, que separava les curses masculines i femenines amb molta diferencia horària.

Recorreguts del Cros de Sant Sebastià
Els primers en córrer van ser els nois, fent dues voltes petites. En Rayan Maaroufi va encapçalar la cursa des del principi amb un atleta local, amb el que va disputar la cursa fins gairebé al final, on en Rayan aconseguia imposar-se a la part final. De ben a prop els seguia en Mateo Costán, que va fer un gran treball després d’una primera volta sortint més conservador. L’Hugo Cazenave arribava tot just després mantenint un ritme valent durant tota la cursa. En Sandro Gallego seria el següent, amb un bon final. Poc després entraven en Nicolás Pérez, en Martí Marcos i l’Andrés Domínguez, tancant la participació per equips aconseguint una primera posició per clubs.


El bon enteniment, la unió i la força del grup
va estar present abans i després de les curses.


4a cursa – Sub12 M – 1.800 m (2P)
Posició
Atleta
Temps
1
Rayan Maaroufi Tijan
6’30
5
Mateo Costán Maudos
7’06
7
Hugo Cazenave Deillac
7’16
20
Sandro Gallego Naranjo
7’55
30
Nicolás Pérez Rodera
8’17
31
Martí Marcos González
8’24
35
Andrés Domínguez Castillo
9’02
Classificació per equips
1
Sub12-M
33

Situació similar van tenir les noies. L’Alba Hernández aconseguia fer-se un lloc entre les 5 primeres gestionant intel·ligentment les seves possibilitats durant tota la cursa, amb una gran part final. L’Ariadna Guardia va fer un bon paper, mantenint un ritme fort des del principi i aguantant-lo fins al final. La Micaela Gelabert fou la següent, lluitant fort els últims metres, en una cursa molt disputada. L’Alba Lucía, l’Ariadna Cremades, l’Arianna Giacardi, la Noelia Palazón i la Noa Moreno tancarien la participació del CAG en aquesta cursa aconseguint la primera posició per equips.


Gran actuació de l’equip Sub12 femení. Foto: Organització.

12a cursa – Sub12 F – 900 m (1P)
Posició
Atleta
Temps
4
Alba Hernández González
3’31
8
Ariadna Guardia Baños
3’37
11
Micaela Gelabert Díez
3’42
19
Ariadna Cremades Zaporta
3’52
21
Alba Lucía de Sola Gutiérrez
3’53
30
Arianna Giacardi Giovando
4’08
31
Noelia Palazón San Nicolás
4’11
40
Noa Moreno Wright
4’48
Classificació per equips
1
Sub12-F
42

Poc després de la sortida de les noies es donava també la sortida de la cursa OPEN, en la que va participar en Carlos Pérez, obtenint una segona victòria per al CAG mantenint un ritme pràcticament constant de principi a fi. Segons l’atleta, el moment més dolç de la cursa va ser quan l’equip de noies Sub12 l’esperaven a l’arribada per fer els últims metres.

En Carlos va trobar bones sensacions sobre el circuit
del Parc Catalunya. (Foto: Núria González)

13a cursa – Sub12 M – 5.400 m (3G)
Posició
Atleta
Temps
1
Carlos Pérez Guerrero
19’52

L’última participació va ser de l’Albert Marcos, que tot i a ver patit un bons refredat que el va deixar tota la setmana fora de lloc, es va apropar al circuit per donar el millor de si mateix, aconseguint una molt bona 10ª posició.

21a cursa – Sub10 M – 900 m (1P)
Posició
Atleta
Temps
10
Albert Marcos González
3’41
Com a conclusió de la jornada, el CAG ha sortit molt ben reforçat tant a nivell individual com per equips en cadascuna de les curses en les que hi ha format part a la ciutat del Vallès Occidental. Especialment s’han vist curses molt bones, on el reconeixement per equips els ha servit per pensar en lluitar per la classificació per equips en ala final catalana del pròxima 9 de febrer a Mataró, i on bona part del club hi prendrà part.



MULTIMÈDIA 59è CROS DE SANT SEBASTIÀ
-        Àlbum 1 (Organització), aquí.
-        Àlbum Nuria Gonzalez, aquí.

No hay comentarios:

Publicar un comentario