22 jul 2019

Final del festa amb els llançadors en forma

El Club Atletisme Gavà va tancar la temporada 2018/2019 al seu estadi amb la celebració de l'última competició, el V Critèrium de Llançaments, que engloba els millors llançadors de les quatre modalitats en un dissabte sencer, amb final de festa i celebració dels èxits.

El Podi del Pes masculí
El dissabte va començar amb la celebració de la prova del martell masculí. Allà, en Carlos Fidalgo, de l'Agrupació, va aconseguir la victòria amb un llançament de 51.73, seguit d'en Rafa Fernández, ex atleta del CAG, amb un llançament de 45.91. En Pol González, atleta local, va quedar tercer amb 28.29

En el martell femení vam viure el duel entre la Berta Castells i la Laura Redondo. Anteriorment, la Laura, entrenadora del CAG, havia guanyat a Castells en l'absolut de Catalunya, però Berta havia sortit vencedora del míting de Barcelona. A Gavà, l'atleta del València Esports va fer el millor llançament amb 67.63, seguit de Redondo amb 64.83. La tercera classificada va ser Belén Bermejo amb 48.88.

El podi del martell femení, amb la Laura Redondo i la Berta Castells
Durant el matí es va celebrar el Pes. En el masculí, la victòria va ser pel Jose Javier Ortega, atleta del Barça, que va llençar fins als 16.25. La Plata va ser pel Dani Martínez (15.52) i el bronze pel Carlos Fidalgo, amb 12.78, que abans havia guanyat el Martell. Pel que fa als atletes locals, en Julen Garralaga va fer marca personal amb 10.01.

En el Pes femení, la victòria va per l'Ariadna Audivert, del GEiEG Gironí, amb 9.63. De fet, en el pes femení vam veure triplet gironí, amb la Elia Rovira (8.63) i la Laia Passolas (8.29). L'atleta local Esther Salvador va guanyar el concurs de 3kg amb marca de 10.69

L'Esther Salvador al llançament de Pes
La matinal es va tancar amb la javelina. Allà, en categoria femenina, vam gaudir de la presència de l'Arantza Moreno, del FC Barcelona, que va guanyar amb un llançament de 54.14. L'Elia Rovira i la Laia Passolas, que també havien guanyat el Pes, van guanyar la plata i el bronze a molta distància.

En categoria masculina, la victòria va ser per l'alteta de l'UA Barberà David Romero, amb 45.32. La plata va ser pel Julen Garralaga, del CAG, amb 44.37, mentre que en Harsh Massana, del Muntanyenc, va guanyar el bronze (39.92). L'èxit a casa va venir pel Roger Morales, que amb una javelina de 700g (sub-18) va aconseguir el rècord del club de la categoria i la seva marca personal amb 44.53

El Roger aconseguint marca personal en javelina

Per la tarda es va celebrar la prova del Disc. L'Álex Martínez, de la Colomenca, va ser l'atleta que va aconseguir la millor marca, amb 42.72. La plata va ser pel Dani Martínez, amb 38.86 (prèviament havia aconseguit medalla al Pes). El bronze, finalment, pel Sebastián Berengui, del Nou Barris. 

Pel que fa a la prova femenina, Irina Peña de l'Agrupació va aconseguir l'or amb marca de 30.03. Josefa Benítez guanyaria la plata amb 18.41. 

El Critèrium de Llançaments va tenir la presència de diversos voluntaris del club, que van ajudar en totes les tasques. El funcionament de la prova va ser perfecte gràcies a les seves actuacions. 

Els voluntaris del CAG van ajudar en el desenvolupament de les proves

Fins aquí ha arribat la temporada del CAG. Una temporada amb diversos èxits, que han fet créixer el club i que han portat a la institució a poder seguir organitzant competicions d'alt nivell.

Felicitats a tots i a totes!

Els resultats del V Critèrium de Llançaments de Gavà, aquí

Fotografies del V Critèrium de Llançaments, aquí




2 comentarios:

  1. La matinal es va tancar amb la javelina. Allà, en categoria femenina, vam gaudir de la presència de l'Arantza Moreno, del FC Barcelona, que va guanyar amb un llançament de 54.14. L'Elia Rovira i la Laia Passolas, que també havien guanyat el Pes, van guanyar la plata i el bronze a molta distància.
    Read more at win2888

    ResponderEliminar