1 jul 2019

El Miquel Doménech acaba 8è d'Espanya sub-23

Davant la difícil decisió de no disputar la seva millor prova, el Miquel Doménech va provar sort en una distància on comença a destacar, malgrat que davant té a corredors que han disputat europeus i mundials. Això sí, la lluita demostrada per l'atleta del CAG li va valdre per acabar 8è d'Espanya sub-23. Amb molt marge de millora però guanyant experiència poc a poc.

El Miquel Doménech a la final del 1500ml ahir a Tarragona
Després d'una semifinal molt disputada, el Miquel Doménech saltava a la pista de l'Anella Mediterrània de Tarragona disposat a menjar-se el món. Davant d'estrelles a nivell nacional com ara Mariano Garcia, Adrián Ben o Enrique Herreros, el Miquel va competir fins al final en una carrera molt tàctica, on no van destacar les marques finals, però que es va decidir tot en un final d'infart. L'atleta del CAG va estar separat per dos segons del grup capdavanter, però malgrat el marge de millora el regust final és positiu. 8è amb un temps de 4:03.85

A les semifinals, el Miquel es va classificar tercer de la seva sèrie, amb un temps de 3:47.45, molt més ràpida que la final, i demostrant bones prestacions, essent la semifinal amb millors temps de les tres.

Ara el Miquel prepara ja el Campionat Absolut de Catalunya que es disputarà a mitjans de juliol, per encarar un estiu amb el Campionat Absolut d'Espanya com a objectiu clar.

L'altre sub-23 classificat del CAG, el Pablo Verdeguer,  no va poder viatjar a Tarragona per una inoportuna lesió dos dies abans. Des d'aquí li desitgem una ràpida recuperació i que pugui tornar aviat.

Moltes felicitats a tot el grup sub-23 del Club Atletisme Gavà!