1 jul 2019

Doblet de medalles de l'Emiliano Moro al Campionat Màster

L'Emiliano Moro ha tornat a sumar medalles al seu palmarès i al del CAG. L'atleta màster porta una trajectòria pletòrica aquesta temporada, la del seu debut a M70, i a Sagunt va sumar un or i una plata al Campionat d'Espanya Màster. També hi va participar el Jose Luís Gil en la prova del Pes.

L'Emiliano Moro al podi del Disc M70
Després d'aconseguir medalles en gairebé tots els Campionats on ha assistit aquest l'any, l'Emiliano ha sortit reforçat de Sagunt, on va aconseguir dues medalles en els llançaments de Disc i de Pes. L'atleta més veterà del club, malgrat no obtenir les marques desitjades, va sotmetre els seus rivals demostrant que el seu actual nivell és de 10.

En la prova del Disc, es va proclamar campió M70 amb una marca final de 32.32m, aconseguida en el segon llançament, L'Emiliano va mantenir el bon nivell, malgrat que segons ell, podria haver aconseguit millor marca. Amb tot, la medalla d'or va acabar penjada del seu coll una vegada més.

On no va poder aconseguir l'or va ser en el Pes, tot i que guanyaria la medalla de plata amb bones prestacions. Amb una marca d'11.65m es va quedar a molt poc del guanyador (11.75) i va poder sumar el doblet de medalles esperat. La temporada ha sigut d'excel·lent, tenint en compte que va començar molt aviat amb la disputa del Mundial a Màlaga.

El Jose Luís preparat pel llançament de Pes

L'altre màster que va acompanyar a l'Emiliano a Sagunt va ser el Jose Luís Gil, que va participar en la prova del Pes. En Jose Luís, arribant al Campionat a l'últim moment, va fer tot el possible per millorar la seva marca, malgrat que al final va acabar amb una marca de 9.41m en dos llançaments, 10è d'Espanya M50

En JL es va mostrar content per una nova participació al campionat d'Espanya representant el CAG, en unes condicions difícils per la forta calor a terres valencianes, i sabent que davant tenia als millors llançadors màster de l'estat.