7 may 2019

Medalla, èxit i satisfacció dels atletes del CAG a Castelló

El campionat universitari d'Espanya aplega a diversos dels millors atletes de l'estat, en una competició que, malgrat haver de tenir expedient acadèmic obert amb una facultat, les diverses entitats es busquen la vida per aconseguir els millors atletes. I entre ells hi havia dos del Club Atletisme Gavà. Dos dels més importants, sens dubte.

El Miquel Doménech al podi del 800mll
El Pablo Verdeguer i el Miquel Doménech es presentaven a la cita disposats a aconseguir un bon resultat davant d'atletes d'elit, que es van apropar a Castelló de la Plana per buscar una medalla universitària i poder formar part del gran hall of fame de la història dels campionats universitaris.

El Pablo va córrer el 110mt amb bones prestacions. A la mateixa sèrie hi trobaria el Jorge Ureña, campió d'Europa en decatló i un dels atletes més en forma de l'estat. La cursa no podria haver anat millor a nivell individual: L'atleta va aconseguir marca personal i rebaixar el rècord del club a 15.83s, una gran marca que, però, no li va servir per passar a la gran final, tenint en compte el nivell de la seva sèrie. Amb tot, l'evolució del Pablo és enorme.

D'altra banda, el Miquel Doménech es presentava a la cita amb l'objectiu de buscar una medalla, feina complicada tenint en compte el nivell. No obstant, en una gran cursa, va aconseguir trencar els seus rivals i es va plantar segon en una última recta molt lluitada i que va acabar amb un gran temps: 1:52.43s, a només quatre dècimes del primer classificat.

D'aquesta manera, reforça les dues medalles guanyades al Campionat de Catalunya, 800mll i 1500mll, i demostra que un any més lluitarà per tot en els campionats individuals.

Moltes felicitats als dos i a seguir lluitant!