6 may 2019

El CAG acaba 2on en la Final C del Campionat de Clubs

Es va lluitar fins al final i val a dir que el resultat va ser prou bo, tenint en compte les baixes. No està essent una temporada fàcil pel CAG però els nostres atletes estan tirant endavant l'any amb nota. Ahir, nova demostració de força acabant 2ons de la Final C, només per darrere d'un intractable Universitari. 

Tot el grup reunit al final de la prova
Set victòries i vuit segons llocs va ser el balanç positiu del CAG, que va alternar grans actuacions amb la puntuació buida d'alguna prova. No obstant, aquestes grans posicions li van donar l'opció de lluitar el campionat fins al final.

I la jornada començava amb la gran notícia de la Marxa. L'Érika Duro s'ha erigit com una de les grans promeses del club. Ella sola va aconseguir guanya el 5000 marxa, una prova on feia temps que el CAG no veia endur-se els vuit punts, i amb una marca de 28:53.70s va superar d'un minut la segona classificada. 

L'Erika Duro va acabar primera a la marxa
En els llançaments, les atletes del CAG van obtenir grans resultats. Malgrat no estar en el nivell òptim, l'Elisa Verdeguer i l'Ariadna Esteve van guanyar els concursos de Pes i Disc respectivament. La primera amb marca de 8.05m i la segona amb 32.94m, amb més de nou metres respecte la segona. La Claire Goyard també va demostrar gran qualitat al martell, amb un únic llançament de 24.56m suficient per acabar segona. A la javelina, l'Esther Salvador també està demostrant tenir futur, quedant tercera amb 24.72m. Pel que fa als nois, bona notícia pel Víctor Peso, guanyant el martell amb 42.65m, també pel Julen Garralaga, que malgrat els problemes físics a la javelina sempre hi té un as guardat a la màniga (2on amb 41.50 i empatat amb el primer). L'Ivo Sánchez va acabar tercer al Disc amb 29.95m i el Miguel Redondo 3r al Pes, amb 9.55m

El Víctor Peso va executar un gran llançament al martell
Pel que fa als salts, com està essent la tònica habitual, els cadets van agafar la iniciativa. El grup entrenat per l'Ivo Sánchez va sumar punts importants. A la Llargada, el Guilhem Goyard va fer una marca de 5.19m, donant dos punts al club. A l'alçada, el Joan Jiménez va saltar 1.60m, amb quatre punts pel club. Pel que fa a la categoria femenina, la Laia Hernández va obtenir un esplèndid segon lloc a l'alçada amb una marca d'1.48m, mentre que la Inés Aguilera va guanyar el Triple amb un salt de 10.45m. Fora dels cadets, el Manu Gómez va guanyar el concurs de Triple (12.83m), la Sònia Fernàndez va acabar 4rta a la llargada (4.39m) i el Pablo Verdeguer va acabar tercer ex aequo a la Perxa (3.60m).

En el fons i el mig-fons, els atletes del Sergi Sierra també van donar punts importants. El Carlos Pérez va acabar 6è al 5000m amb un temps de 17:42.28s, mentre que el Marc Solina va donar 2 punts al 1.500m amb un temps de 4:43.41s. El Jaume Escofet, sisè al 800m, va donar 3 punts amb una marca de 2:05.10s. 

El Pablo Verdeguer esperant el salt de Perxa
A les tanques, tot van ser bones notícies. L'Iván López quedaria 4rt baixant del minut (59.99s) en el 400mt. L'Eduard Ferrer va guanyar la prova del 100mt amb temps de 16.47s. En categoria femenina, l'Anna Jiménez faria marca personal amb 1:13.30s i quedant 4rt. Per acabar, la Paula Garcia, entrenadora dels cadets i atleta de tanques, va tornar a la competició després de molts anys a la seva prova, sense desentonar: 4rta amb temps de 19.91s. i amb molt vent en conta (-2.2)

La velocitat del CAG també va donar molts punts. El Jordi Lacambra i la Mar Cortés quedarien segons en el 100mll. El primer, amb una marca d'11.75s i fent tot just la seva segona prova de la temporada (la primera amb el club des de l'1 de juliol). La Mar va fer marca personal amb 12.96s i un vent en contra molt gran -3.0. En el 200mll, la Irene Rovira també acabaria segona amb marca de 27.12s. i una bona progressió en carrera. D'altra banda, el Dani Martínez, en època cadet, sumaria 2 punts amb marca de 24.71s. Els 400mll ens van portar la bona notícia de la marca personal de la Natàlia Grau, 1:02.64s i 4rta posició, mentre que el Joan Pérez acabaria 5è amb 53.73s. 

L'Eduard Ferrer en el 110mt 
Per acabar, els relleus van donar punts clau al final, sobretot els 4x400m, que van acabar segons en les dues categories. El de nois, format per l'Iván López, el Julen Garralaga, el Joan Pérez i el Jaume Escofet va fer una marca de 3:28.69s, mentre que el de noies va acabar amb rècord del club, i va estar format per la Irene Rovira, la Montse Martí, la Natàlia Grau i l'Anna Jiménez, amb marca de 4:23.23s. Pel que fa al relleu 4x100m, els nois van acabar 4rts assegurant la posició i lluitant per la tercera plaça, amb temps de 44.86s i format pel Dani Martínez, l'Eduard Ferrer, el Manu Gómez i el Jordi Lacambra. Les noies, de la seva banda, van acabar 6enes amb temps de 53.89s (amb la Mar Cortés, la Laia Hernández, la Montse Martí i la Claire Goyard). 

La Irene Rovira portant el testimoni del 4x400m
Després de tot plegat, 190 punts genials per arrodonir un últim mes de clubs amb fortes emocions, bons moments i sobretot la seguretat de que el CAG creix any rere any. Ara els nostres atletes afronten les proves individuals però amb la força i les ganes que ja han demostrat

Enhorabona a tots i a totes i felicitats pel 2on lloc!


Resultats de la Final C del Campionat de Catalunya de Clubs, aquí

Fotografies de la Final C del Campionat per Miguel Redondo, aquí


No hay comentarios:

Publicar un comentario