9 may 2019

Dos llançadors al control de L'Hospitalet


El passat dissabte dia 5 de maig dos llançadors del Club Atletisme Gavà van participar al control sub16-18-20 que es va celebrar a L'Hospitalet, en una de les moltes proves que tenen per aconseguir plaça al Campionat de Catalunya o bé mínima pel Campionat d'Espanya. Els dos atletes del CAG comencen a posar-se a to

El Victor Peso durant el control del cap de setmana
Dos atletes de categories i proves diferents, el Victor Peso i el Roger Morales, van decidir posar-se a prova a si mateixos competint. A la categoria de martell, el Victor va fer una marca de 48.53 metres, essent l’únic de la seva categoria. “bé, puc fer molt més, ho tinc ben clar” declara. “però el dia següent era el campionat de clubs i necessitava anar fresc”. 


En canvi, el Roger Morales va quedar tercer de la seva categoria a la prova de javelina sub-18, amb una marca de 42.58m “hi ha quelcom que falla als meus llançaments, no sé ben bé el què” diu l’atleta un cop acaba la competició. “Però sé que amb més entrenament acabaré trobant la solució”

Els dos atletes acaben satisfets les seves competicions i es preparen per a les properes competicions, en un mes de maig que marcarà la situació d'ells en els campionats juvenil i junior, respectivament. 

Moltes felicitats a tots dos!

Resultats del control sub-16-18-20 celebrat a L'Hospitalet, aquí

No hay comentarios:

Publicar un comentario