14 may 2019

Força vent al Meeting de Veterans de la Mar Bella

Al XIV Meeting de Veterans de la Mar Bella II Memorial Valentí Huch sempre hi assisteixen atletes del CAG. En general, cal agrair al Barcelona Atletisme que obri les proves també a la participació d'atletes d'altres categories en petits controls, fet que provoca que es pugui anar a buscar marques de velocitat o salts. El gran problema aquest passat dissabte va ser el fort vent en contra perjudicial. 

La Irene Rovira i la Mar Cortés a la pista de la Mar Bella
En el control van participar atletes del grup de velocitat del CAG. En el 100mll, el gran problema seria les fortes ratxes de vent existents a la pista durant tot el matí, que van provocar que les marques estiguessin supeditades a aquest fenomen climatològic. En la prova més curta hi van participar la Mar Cortés, la Irene Rovira i la Natalia Grau. Cap d'elles va poder millorar la seva marca degut al vent (-2.4), però la millor classificada seria la Mar amb una marca de 13.11s

En el 200mll femení, amb el problema similar, la Irene Rovira va córrer acabant primera, malgrat que l'organització va tenir un problema amb l'anemòmetre que va provocar que la marca no acabés sent vàlida. En tot cas, bona prova per seguir competint de cara als Campionats de Juny.

En el 400mll, la Natàlia Grau segueix en una bona línia i va aconseguir guanyat la prova amb un temps de 1:03.28s, preparant el seu campionat de Catalunya que es celebra aquest proper cap de setmana a Palafrugell

Els atletes segueixen sumant minuts a les cames i volen seguir progressant de cara a dos propers mesos que es presenten molt interessants.

Felicitats i a seguir treballant!


Resultats del Meeting de Veterans de la Mar Bella, aquí



No hay comentarios:

Publicar un comentario