13 may 2019

Tres medalles més de la Marxa a Montornès

La secció de marxa aconsegueix reconeixements a cada Gran Premi de Catalunya que visita. Aquest cop no va ser una excepció. El grup de la Maria Vasco es va desplaçar a Montornès del Vallès, on altres temporades també havien aconseguit premis i on va coincidir el GP amb la celebració del Campionat de Catalunya de 10.000 marxa màster. Tres podis i bones sensacions per encarar l'últim mes de competició.

La Lucía Morales al podi infantil del GP de Marxa
La cursa que ens va donar més premis va ser el 3000 marxa femení sub-14 i sub-16, on la Lucía Morales i la Berta Vilà van aconseguir pujar al podi. La primera com a medalla de bronze infantil, després d'una bona cursa i assegurant la tercera plaça des de l'inici. 17:15.8 per a ella. La segona, obtenint també la medalla de bronze, en aquest cas cadet, amb un temps de 17:06.7. Les dues primeres classificades estaven lluny però tant la Berta com la Lucía ho van intentar fins al final.

Un dels moments del GP de Marxa a Montornès

En la mateixa cursa, l'Érika Piazuelo va quedar 6ena cadet (18:01.7), la Carla Garcia 4rta Infantil (18:19.0), La Lucía Martos 6ena sub-14 (19:13.8) i l'Alba Sánchez-Noriega 11ena infantil amb un temps de 21:57.2. Bones actuacions per sumar i aprendre en un terreny nou per algunes.

En la carrera sub-12 del 2000 marxa, la Carla Pérez acabaria pujant al podi com a segona classificada, amb molta superioritat respecte a les altres marxadores. Amb temps de 12:03.6 va aconseguir un gran registre. Destacada també va ser la 4rta posició de la Paula Rodríguez, una nova adquisició pel grup aquesta temporada i que està mostrant una gran qualitat tècnica. 13:06.6 i guanyant a atletes més expertes que ella. 

Moltes felicitats a totes i a seguir lluitant!  


Resultats del GP de Marxa de Montornès del Vallès, aquí

No hay comentarios:

Publicar un comentario