15 may 2019

El CAG present als controls de Santa Coloma

El passat cap de setmana el Club Atletisme Gavà va participar al control que hi va haver a Santa Coloma de Gramenet. Un nombre elevat d’atletes del club va participar a les proves que van tenir lloc de cara a buscar bones marques pels campionats catalans.

Anna Jiménez en una imatge d'arxiu
Durant el dissabte, la Montse Martí va fer la millor marca de la temporada al 100mll, amb un temps de 13.05s, recuperant sensacions. D'altra banda, l'Anna Jiménez va fer la seva millor marca personal al 400mt amb un temps d'1:13.25s, mostrant-se cada cop més segura a la prova.

Començant pel 200mll a la categoria sub-20, la Natàlia Grau, amb un temps de 27.05s, seguida per l’Anna Jiménez (28.20s) i l’Angelica Arango, amb 29.48s. van ser les participants. El gran problema per a totes va ser el fort vent a favor que va invalidar les marques.

La següent prova va ser el 300mll en categoria sub-16, amb participants en categoria masculina i femenina. Començant per les noies, vam tenir a la Inés Aguilera (41.23s) seguida de la Laia Hernández (46.03s). Als nois vam tenir a l’Omar Boury (42.93s) i al Martí Mas, amb una marca de 42.22 segons.

Passant a proves més llargues, el Josep Cubedo va realitzar un 1500 metres obstacles, que va superar en 5:14.00s

Per acabar, no tot han estat curses aquest diumenge a Santa Coloma. El Roger Morales va participar a la categoria de disc sub-18 i va aconseguir enviar l’artefacte d’un kilo a 33.62m. L’Ariadna Esteve, en categoria sub-20, va participar també al disc en categoria sub-20 i va fer una marca de 31.91m, quedant segona i demostrant que poc a poc tornar a tenir el nivell passat.