15 may 2019

Èxit dels sub-12 en el Cros solidari de Matadepera

Tot i que el cros es típic dels mesos de tardor i hivern, a Matadepera fan l’excepció al maig, amb un format solidari, el qual a canvi del dorsal s’havia d’entregar 2 kg de menjar destinats al Rebost d’Aliments de la Creu Roja. Els Sub-12, amb l’excusa de sortir de la rutina de la pista van posar-se a prova amb un cros exigent. El millor de tot és que ho van gaudir junts, tant els nois com les noies sobre la mateixa cursa, ja que era mixta en totes les categories infantils.

EL grup sub-12 present a Matadepera
El circuit de la prova va tenir lloc al Bosc de les Farigoles, entre arbres, pedres, girs bruscos i obstacles. Sobre el circuit més llarg, d’uns 1.500m, correrien des dels més grans fins els benjamins, on aquests canviaven a un circuit curt de 400m.

El primer en participar va ser en Carlos Pérez en la categoria OPEN, que no va deixar perdre la ocasió d’embrutar, un cop més, les sabatilles de cros i que en aquesta ocasió va aconseguir arribar el vuitè en una cursa que guanya nivell en cada edició.

El circuit del Cros de Matadepera
En les curses infantils, el CAG va estar representat en la categoria Aleví (2008-2009), on tot el grup Sub-12 va participar en una cursa mixta.

L’Adrià Anento va prendre des de l’inici el lideratge de la cursa, que va ser atrapat a mig recorregut per el grup perseguidor format per els germans Laurens i Julian Díez i un atleta del UA Terrassa, disputant-se el lideratge fins al final, on aquest s’acabaria imposant de molt poc d’en Laurens Díez, seguidament de l’Adrià Anento i en Julian Díez. Al darrere d’aquest grup capdavanter arribava en Rayan Maaroufi i la Júlia Hurtado, que van lluitar per no despenjar-se. Al capdavant d’un segon grup arribava en Manu Carpio, amb una bona part final.

El Laurens Díez i l'Adrià Anento al podi del Cros sub-12
No més tard, arribaven la resta de companys; l’Alba Hernàndez, la Daniella Guiu, en Bruno Cayuela, la Elisa De Riedmatten i la Clara Gil tindrien la seva particular lluita donant el millor de si mateixos i assolint posicions destacades en la taula.

També hi va haver participació dels familiars més directes, com l’Ada Cayuela, que va córrer en la cursa Benjamí, i on va gaudir del circuit petit amb dues voltes i fent un bon treball de menys; a més mostrant maneres, qui sap si en futur pròxim ho farà vestida de groc i negre.

Els atletes del CAG després del Cros
Finalitzades les proves és moment de les valoracions. La cursa infantil va esdevenir la part més profitosa de la jornada per al CAG, tant per el volum de participació com el bon paper realitzat. Segons els tècnics, després de moltes jornades de pista, era necessari tornar a posar el peus en terreny més inestable, sortir de la zona de confort i posar a prova les habilitats i el Fons dels atletes abans de tornar a encarar la última part de pista del curs.