11 mar 2019

L'Emiliano Moro guanya la medalla d'or al Campionat estatal

L'Emiliano Moro segueix obtenint grans reconeixements i mostrant-se com un dels atletes amb millor estat de forma del nostre club, així com un dels millors de la història. Aquest cap de setmana va sumar una nova medalla d'or, en el campionat d'Espanya celebrat a Ourense, i suma un  metall més a la seva gran col·lecció. L'any passat va obtenir la plata i en aquesta temporada aconsegueix pujar al calaix més alt.

L'Emiliano Moro al podi d'Ourense
No ho tenia fàcil l'Emiliano a Ourense, on va haver de fer un gran viatge per aconseguir un nou reconeixement a les seves hores d'entrenament. Allà l'esperaven cinc rivals durs, de diverses federacions, que volien plantar-li cara de nou, com ho venen fent últimament.

La temporada passada, a Salamanca, es va quedar a 27 centímetres de la medalla d'or, i aquest any ha pogut anar molt més lliure de pressió, i va necessitar d'un llançament llunyà per treure molt d'avantatge als rivals i poder-se assegurar l'or que guanyava a l'Aire Lliure però que no acabava de trobar a la Pista Coberta.

L'Emiliano va obtenir l'or amb una marca d'11.16m que li va servir per vèncer al segon classificat, que va llençar fins als 9.72m. Amb tot plegat va ser suficient per aconseguir l'únic or del CAG en un campionat estatal aquesta temporada, significant així que l'atleta màster es manté com una de les joies del club.

Bona collita i a seguir treballant per l'atleta M-70

Moltes felicitats Emiliano!


Resultats del campionat màster estatal, aquí


RESULTATS DEL CAG AL CAMPIONAT MÀSTER ESTATAL

PES M-70 MASC 

Final
1. Emiliano Moro Corral amb 11.16m






No hay comentarios:

Publicar un comentario