12 mar 2019

Els OPEN i els de Muntanya a la Epic Camí de Cavalls 360º

Entre divendres 8 i diumenge 10 de març es va celebrar a Menorca la Epic Camí de Cavalls 360º, tres etapes seleccionades, amb una mitjana de 34,7 km i 698m de desnivell cadascuna, recorrent el seu litoral verge, escarpat i ple de sorpreses.

Aquesta modalitat és una versió reduïda de la TrailRun Epic 360º (amb 3 etapes de 52,3 km i 977m de desnivell de mitjana), però no per això deixa de ser una bogeria. Però el recorregut sempre ho val, la convivència no té preu, i l'organització és de 10.

Nuria, Jose Luis, Miguel, Alberto, Pierre i Domingo com a finishers!
I cinc atletes del club, més l'outsider oficial, van anar allà, que el Domingo els havia parlat de grans meravelles. Molts quilòmetres d'aquests darrers mesos, i molt de respecte, però la cosa va anar molt bé, amb podi a la parella mixta i tot!

Però deixem que ens ho expliqui la Núria, que a part de ser una de les atletes més valentes del club, es va portar el premi a la segona millor parella mixta. Com ella sempre diu, "ser feliç no costa diners".

Núria i Jose Luis al Podi com a 2a millor parella mixta


Epic Camí de Cavalls 360º

per Núria Magdalena Rodriguez


Es un tópico muy típico pero es así, después de muchos meses de entreno llega la hora de participar en la Epic Camí de Cavalls (Menorca) en la modalidad Experience (104km) por parejas. Fuimos tres: Alberto y Miquel, Domingo y Pierre, José Luís y yo misma.
Cogimos el avión el 7 de marzo, pasamos la mañana en Mahón, por la tarde nos dirigimos a "Es Mercadal" que es donde teníamos el hotel. Empiezan los nervios, la risa floja, los miedos, nos animamos los unos a los otros e intentamos ser una piña.

La prueba se disputará en tres etapas el 8,9 y 10 de marzo. Cada pareja lo vivimos de una manera diferente, pero con la misma ilusión.

Miquel y Alberto se enfrentan por primera vez a una carrera de este tipo y su objetivo es acabarla sin lesionarse y pasando todos los cortes ¡Y vamos sí lo consiguen!

Para Domingo es su segunda vez y acompaña a Pierre que para él también es su primera vez, acaban felices y con ganas de más.

José Luís y yo, nos metemos en un embrollo, acabando la primera etapa, nos confirman que vamos los terceros de las 19 parejas mixtas. El objetivo de la carrera cambia un poco, a parte de disfrutar como todos había que intentar asegurar la tercera posición ¡Y vamos sí la aseguraramos! En la segunda etapa nos pusieron segundos y lo mantuvimos hasta el final.

El viernes llegó Claire (esposa de Miguel), y pasó el fin de semana con nosotros, nos hizo unas fotos de 10 y nos regaló su sonrisa en cada etapa finalizada.

El grup sencer a l'arribada


Categoria Absoluta Masculina:
- Domingo i Pierre: 21a posició amb un temps de 12:30:29
- Miquel i Alberto: 29a posició amb un temps de15:23:25

Categoria Mixta:
- José Luís i Núria posición 2a posició amb un temps de 12:07:10

Fotos aquí

Les vistes en el camí recorregut



No hay comentarios:

Publicar un comentario