11 mar 2019

El Manu Gómez acaba 10è estatal a València

Bona temporada en Pista Coberta del Manu Gómez, que durant el cap de setmana va disputar el campionat d'Espanya a València, amb una bona posició al 200mll (10è d'Espanya) i fent marca personal en aquesta distància. La temporada d'aire lliure fa bona pinta.

El Manu Gómez en una imatge d'arxiu
El Manu arribava a València per disputar dues proves, i al final només en una va obtenir resultats esperats. En una primera semifinal amb grans prestacions, el Manu va acabar fent marca personal en Pista Coberta aconseguint una marca de 22.84s, fet que li va valdre el pas a les semifinals.

Allà, amb una bona prova però mancat de les forces finals, el Manu no va poder passar a la final, però va aconseguir quedar 10è d'Espanya en 200mll, una fita important i que fa millorar el resultat en la pista indoor aconseguit la temporada passada.



El Manu Gómez a la primera ronda del 200mll

Pel que fa al 60mll, la seva marca va quedar lluny de la que el Manu ha aconseguit aquesta temporada, no obstant, la bona feina en línies generals fa que es pugui quedar amb el que va aconseguir al campionat català.

Finalment, 5è de Catalunya en 60mll i 200mll i 10è d'Espanya en 200mll, amb dues marques personals en la superfícies coberta, gran balanç per un dels atletes amb més recorregut de la nostra escola.

Moltes felicitats Manu i a seguir a treballant!


Resultats del sub-18 estatal de València, aquí


RESULTATS DEL CAG AL CAMPIONAT D'ESPANYA SUB-18

60mll MASC

Sèrie 5
6. Manu Gómez Valladolid amb 7.39s

200mll MASC

Sèrie 10
1. Manu Gómez Valladolid amb 22.84s

Semifinals
4. Manu Gómez Valladolid amb 23.06s


No hay comentarios:

Publicar un comentario